aslii16 6 hafta 6gunluk hamileyim sekerim varmis hemen diyet ve insuline basladik ama levemiri gunun hangi saatinde yapmam gerekiyor gunde 1 kez 20 ünite bu konuda tecrubeli biri yazarsa cok sevinirim
Lastromance aslii16 levemir gece indulini uzun salınımlı akşam 10 gibi yapılır.20 ünite çok fazla değil mi ya çok mu yüksek şekerin cnm bu dozla mi vaslattilar direk.
benimmdunyamm aslii16 akşam 10 da yapıyorum 20 ünite çok aşırı fazla değil mi ben 20 haftalık oldufum halde 4 vuruyorum ilk 2 ile başlattı doktor 8+4 de başladım bende
Glzrkck aslii16 gece 11 de vuruyorum daha yeni vurdum hatta 8 ile başladım 12 gün oldu daha hepsi normale bindi sadece sabah açlıkle 104 falan yemi 10 a çıkardı bakalım ne olacak ama en ideal saat gece saati🌸
aslii16 Lastromance aclik sekerim malesef baya yuksek hbA1c 7.3 cikti hemen levemir ve novorapid baslanildi
busra2021emir benimmdunyamm merhabalar çok uzun süre olmuş bebeğiniz sağlıkla kucaginiza almissinizdir inşallah onsulin veya seker bir rahatsızlık bıraktı mı bebeginizde
busra2021emir aslii16 merhabalar şekeriniz etkilemiş mi bebeği benm de yüksek çıktı malesef 6 haftalık bnm de
aslii16 benimmdunyamm novarapid gunde 3 kez 8 unite dedi aclik 140 ile 150 arasinda cikti diyetten once tokluk 160 fln
benimmdunyamm aslii16 anladım canım geçmiş olsun bende bunları kullanıyorum 8 haftamdan beri bendede insülin direnci varmış
aslii16 biyokimyada glukoza bakilmis orda yuksek cikti ayrica genel 3 aylik bir ortalama aldilar hbA1c ondada yuksek cikinca hemen diyete ve insuline basladim
hamisinizz Ben 3 yaşımdan beri şeker hastasıyım ve 15 haftalıkta hamileyim.Yıllardır gece 10-11 arası vuruyorum.Her gün aynı saatte kullanmaya özen göster