Vicibici Saaaaa yeni 11 olduk 😝 bulantım hiç yok, iştahım çok açık 🤦🏼♀️ 2 saatte bir midem kazınıyor. Şimdiden 1.5 kilo aldım nasıl geçicek bilemiyorum. Siz neler yapıyosunuz😊
Srdm Saaaaa 9+3 ara ara bulantım oluyor her yediğim mide yanması yapıyor, tiksindiğim şeyler var çabuk yoruluyorum halsizlik var biraz onun dışında çok şükür iyiyim 😊
Satiyeak Saaaaa mide bulantilarim arada oluyor.hem prilam hem bileklik takiyorun. Bileklik takmasam hap cok bir ise yaramadigini gordum.asermem yok. Tiksindigim seyler var. Ekşi seyler yiyemiyorum. Tursu yok,salata yok,yumurta yok 😭😭 tuzlu ve tatli seyler anca yiyorum. Kusma yok ama kussam rahatlicakmisim gibi hissediyorum. Bunlari yazarkense mide yanmasi yasiyorum ve sodayla gecirmeye calisiyorum
Damlacaa 9+6 olur mu 😄 Kasık sizlamasi var karnımin solu seyriyo , geceleri kaşıntı tutuyo , memeler acıdıgindsn yüz üstü yatamıyorum , sabah bulantıları zaten cabası bla bla 😄 sizde durumlar nsil , nasıl gidiyorrr
Saaaaa Damlacaa aynıları bendede var 😂😂 göğüs acıları beni uykudan uyandırıyordu biara şuan iyi yine biraz 😊
teachering06 11+5 im bugün. Bulantılar baya normale döndü ama hala prilam kullanıyorum. Aşırı rahatsız edici bir koku gelince yine bi içim kaynıyormuş gibi oluyor ama sabah bulantıları baya azaldı. -7.4 kg vermeme rağmen pantolonlarımın beli dar geliyor, sıkınca karnım acıyor. Bu hafta cumartesi 12+3te ikili test yaptırıcam randevu aldım. Onun dışında sürekli uykum var, yataktan hiç çıkmak istemiyorum:) Sizler nasılsınız?
Saaaaa teachering06 nasıl kilo verdin ya ben kilo aldım bulantı var ama kuşma yok hafif bulantılar var 2 kilo aldım hemen 🥹
Leyla1938 Bu ilk haftalar çok zor oluyor benim ikinci hamileliğim. Oğlumda 3 ay boyunca ne yediysem çıktı malasef çok kötüydü. Şimdi 10+5 hamileyim bundada farkı yok çok bulamıyorum tiksiniyorum herşeyden ama daha az çıkartıyorum bian önce 3 4 aylık olmayı bekliyorum 😬
Bebeklerim34 Saaaaa bende 5kere falan cikarmismdir ama yemeklerden sonra özellikle daha kötü oluyorum ağzımda acilik ondan sonra başlıyor akide şekeri biraz iyi geliyor
Damlacaa Saaaaa hiç bilmiyorum artık kimseye de sormuyorum çünkü gaz diyip duruyolar ama gaz sancısıninfa farkındayız sonuç olarak
Gamze4381 Damlacaa maşallah herkes bilgi sahibi o konularda biz içimizde neler oluyor nerden bilelim;) bide bu aralar trend olduğunu düşünüyorum “ biz o yollardan geçtik sen cahilsin” edasında konuşmalar valla sıkıldım. Hamileliğin keyfini çıkarttırmıyorlar. Sevinmemize izin vermiyorlar.
demincek Gamze4381 Bel ağrısı bende de çok oluyordu ben şuan 21+2 deyim sol tarafına uzan sürekli sırt üstü hiç uzanma dogrulamiyorsun bile öyle uzaninca ben böyle bi çözüm buldum bi sağ bi sol iyiyim şimdi 😁😁
Damlacaa Gamze4381 ay yemin ederim iç sesime tercüman olmuşsunuz, bir şey soruyorum evet cevap alıyorum öyle olmadığını katılmadığımi söylediğimde sen ne anlarsın ki diyo. Sen anasinda ben Şam babasımiyim bacım anlamadım ki. Ben tutupta sana bebeğim tekmeliyo uyutmuyo mu diyorum karnım seyriyo gibi hissediyorum gaz sancısı harici söylüyorum bunu. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar 🤦🏻♀️
Gamze4381 Damlacaa karın seyirme olayına kesinlikle katılıyorum benimde karnım seyiriyor;) ve millete söylememe kararı aldım karnım seyirdiği zaman karnımı srvip biliyorum çocuğum ordasın diyorum böyle daha mutluyum inan🥰🥰