Odilnaz 38hafta gebelikte süt beyazı sümüksü akıntı yapış yapış ve kasık ve karnın alt bölgelerinde ağrı sizce nedir hastnye gitmem gereken bir durum mu yani acile
Maya26 Odilnaz bendede var aynısı ama bayadır var ben normal diye hiç korkmadım çünkü hamilelikte akintilar normal sayılıyor
meryem_krkmz Odilnaz Bende hep var hamileliğimden beri bende idrarda ihtap olduğu için sürekli o akıntı var hatta baya kez ilaçta kullandım ama fazla olduğu için hala devam ediyor
esrab_dgn123 Hamileliğimin başından beri bendede var hala agrır geçmiyo enfeksiyon kapıyo ondan dolayı
Bebiko086 Benimde aynı şikayetim vardı, akıntı normal diye önemsememiştim ancak vajinal bölgede ağrı artınca doktora gittim ve mantar olduğunu öğrendim fitil kullanıyorum şu an
Meri3220 Yigitegeninannesi bende de var o akıntı enfeksiyon vardı ilaç kullandım hala devam ediyor salı tekrar baktırcam devam ediyor mu diye inşallah geçmiştir. Normal doğuma engel değildir sadece enfeksiyon bebeğe zarar vermesin o yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor ama işte hamilelikte çok hassas olduğumuz için en ufak bişey de mikrop kapıyoruz napalım şükür az kaldı artık
Yigitegeninannesi Meri3220 hala devam ediyor evet henüz idrar testi vermedim belki enfeksiyondur bilmiyorum
Yigitegeninannesi Meri3220 ben çok su içerim aslında ama bitmek bilmiyor hep başımda hem hamile değilken de vardı ilaç bile kullandım
Meri3220 Yigitegeninannesi aynen öyle canım benim günde 19 litre su içecek halimde kalmadı artık benim napim 😅 hamile kalmadan önce bende şase içecek içtim şimdide antibiyotik kullandım yok hala devam umarım ikimizde zararsız atlatırız şu mikrobu