Bnurk Sevgili hamileler,Bir kaç gündür Özellikle de Sabahları uyandığımda parmaklarımın karıncalandığını hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı benim gibi ? Açıkçası korkmaya başladım doktoruma danışacağım Benzer durum yaşadınız mı?
iremsmrz22_ Bnurk ben yaşadım sanırım 34 . Haftaya yeni girdiğimde sabahları ellerimi açamıyordum hem ağrı hemde şişlikten. Çok kiloda almadım. Sonra o şişliğin her yere dağıldığını hissettim. Herkes normal ödem olmuştur son haftaların dede bile doktora danıştım ve tansiyon ölçümü yaptırdı hemen. Benim hamilelikten önce de tansiyonum vardı. Tamsiyon çıktı idrarda protein ıvır zıvr. Belki sizde ki sadece ödemden ve magnezyumdan kaynaklıdır ama doktorunuza kesinlikle danışın tansiyonunuzu ölçün ve bol su için. Bence hiçbir şeyi atlamamk gerekiyor
Dlr48 Bnurk bende yasıyorum bıraz onu ama sanıyorum hep sag sol kol üstüne yatmaktan bırde hamilelik odemıde sabah kalkınca oluyor ama gun ıcınde gecıyor benımkı oyuzden hıc doktora danısmadım siz bı dansıın isterseniz
Cinarr123 Bende de var özellikle sağ elim sağı çok kullanıyorum sol da pek bisi olmuyor parmaklarımda ödem olustu ben ondandır diye düşünüyorum önceden olmuyordu çünkü bilemedim 🙄