MerveEbru Hangisini tercih ettiniz göğüs ucu kremi olarak kızlar? Ayrıca gümüş kapak almalımıyız yoksa gereksiz mi sizce?
munevveralakaya46 MerveEbru ablam çok pahalı kremler kullandı hiçbiri fayda etmedi gümüş kapakla rahatladı hem doğal hem de her anneye lazım göğüs çatlağı çok zor
Neslihan81 MerveEbru ben krem de aldım bir işe yaramadı onun yerine plastik göğüs kalkanı aldım daha iyi
Ccaannsseell MerveEbru ben krem almadım gümüş kapak aldım sadece. Eğer ki yara vesaire olursa zeytinyağı ve ayva çekirdeğinden jel yapıp onu kullanmayı düşünüyorum çünkü baya araştırma yaptimda kremlerin pek işe yaramadığını ve bunlarla iyilestirdiklerini söylüyor herkes. Gümüş kapakları 2 haftadır takmaya başladım çok güzel nemlendiriyor bu kadar etkili olcagini hiç beklemiyordum.
GebeHanim_ MerveEbru göğüs ucu kremi doktorum yazdi dün eczaneden aldım 38+1′im son 2 haftan kaldı şimdiden kullan dedi Üzerinde yaziyo ki e vitamini ve zeytinyağı karışım gibi birşey sabah akşam sürülüyor
Fattooss Gümüş kapak, göğüs kalkanı, krem alan ben 😅😅 37. Haftadayım doğumdan çok emzirmeden korkuyorum
Neslihan81 MerveEbru evet onu aldım bir nebze yaraları rahatlatıyor ama çok çok iyi bir krem değil değmez verilen paraya diğer kalkan daha çok işe yaradı bende
Aytiii MerveEbru bide inanılmaz pahalı kremler..ama sagolsunlar burda önerdi kızlar dogal ürün ve uygun 50 tl almıştım trendyoldan valla sakinleşti..gümüş kapakta aldım onu dogumda kullanıcam inşallah
Aytiii MerveEbru incia..şu an 39 tl olmuş indirimde..ilk kullandıgım an iyi geldi..inşallah sizede iyi gelir…hatta sürdükten sonra emzirmekte oluyormuş dogal ürün
Neslihan81 Neslihan81 hem göğüs kalkaninda süt biriktiği için yaraları yumuşatıyor ve çabuk iyilestiriyor