benito derya5960 gününün geçmesini bekle canım. Ben 4 gün kals negatiftim, 4 gün gecikince pozitifi gördüm. Hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Cerennnn5858 sayre biraz once gene bi test yaptım negatif cıktı. Yok canım test yanlıs. Gecen ayda basıma aynısı geldi. Olmadı bu ay yani daha fazla yıpranmak ıstemıyorum. Saldım artık olursa olur
benito derya5960 kaset test negatifti. Gecikmeden sonra hem kaset test hem kan testi pozitif çıktı aynı gün
anneolmakzoramagulusuyeter Cerennnn5858 hemen çıktı mı canım? Benim de geçen ay silik bariz belli bi şekilde çıkmıştı ama adet oldum🥺 umutlandırmak istemiyorum seni en iyisi en güzeli sabretmek🥰
Cerennnn5858 anneolmakzoramagulusuyeter yok canım gene yanılttı bu test benı kan verdim 1.20 cıktı. Okdr canım sıkıldıki girip yazamadım bile
anneolmakzoramagulusuyeter Cerennnn5858 her zaman dua et canım benim Rabbim en hayırlı vakitte versin inşaallah dualarım seninle ben de dualarına talibim benim de çok az kaldı gerçi hiçbir belirtim yok da neyse 😩
anneolmakzoramagulusuyeter Cerennnn5858 bi de bak aklıma ne geldi belki kimyasal da yaşıyo olabilirsin. Kimyasaldan sonra hamile kalmak çok daha kolay ve sağlıklı diyolar 🥰🥰🥰
Annesininportakali53 derya5960 şuan yaparsan gec dollenme yoksa sildikten olsa çıkar kaset testte ben adete 6 gün kala kaset testle kopkoyu şekilde öğrendim değerim 1979 çıktı
Limonzeytin derya5960 adet zamanı adet olmazsan yaparsın yada direkt kan ver net çıksın. Belirti aramayın herkeste belrti olacak kesn diye durum yok zaten belrtiler adetle aynı oluyo hayrlısı olsn.