Goncagulozer Eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk hamileliğimde bana iğne yapıldı bebeğimizi doğumda kaybettik her ihtimale karsı ikinci iğne yapıldı şimdi 2.ye hamileyim 28.haftada tekrar iğne yapılacak mı?
Nur8sonmezz Goncagulozer bizimde var eşimizle sağlık ocağındaki doktor 7.8. Ayında yapılıyor iğne demişti
tennumbertenten Goncagulozer iyi bir laboratuvarı olan hastanede test yaptırın.ben tıp merkezinde 28. haftada devlet karşılasın diye yaptırdım. Pozitif çıktı 12. Haftada iğne vurulduğum halde. Neyseki yanlışmış sonuç. Gittim iyi bir laboratuvarda yaptırdım negatif çıktı ve tekrar iğne vuruldum. Doğumdan sonra bakacaklar yine vurulacak mıyım.
m_mervee @Goncagulozer yanlış bilgilendirmek istemem ama her gebelikte ve doğumdan üç gün sonra yapılıyor diye biliyorum..zaten doktorunuz bilgilendirir sizi 😊
Goncagulozer m_mervee ya söylediler de unuttum farkında olmadan 27 haftalık olmuşum çalışıyorum zamanın bile farkında seğilim☺️☺️☺️
Mrvvvv Bizde de kan uyuşmazlığı var 28. Haftada test yapicaz dediler, duruma göre aşı olacakmış ama sanırım o aşının da çeşitleri varmış bakalim ilk defa gidince öğreneceğim.
m_mervee @Goncagulozer benimde ilk gebelik 26.haftadayım kanamam var diye 6.haftada ilkini yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam 28de tekrar yapılacak denmişti..yarın kontrolde tekrar soracağım yapılıyorsa yaptırırım yarın..28.haftam bayrama geliyor😊ilk kontrolde muhakkak sorun 🤗
hunilimom Goncagulozer evet canim yapılıyor benim ilk kızım da doğum da yapıldı şimdi 2. Ye hamileyim cuma günü kan verdim 28 de tekrar vurulucam
rkyycbnn Goncagulozer genelde kanama falan oldu mu yapıyorlar ama bende 10 haftalıkken yaptım doktora söyleyin belki kendi yapalım der kanama falan olmadan
mrs_elisah Goncagulozer bana da ilk hamileliğim de yapıldı ve doğumdan sonra yapıldı. Şua n 2. Hamileliğim. 28. Haftada yapılacak dedi doktor ama kanamam olunca 6. Haftada yaptılar
Emine_47 Goncagulozer yapiliyor bende ilk gebelikte yaptilar smdi 2 gebeligim gene yaptilar 28 haftamda
Hanifedurmus Goncagulozer benimde var uyuşmazlık 12.haftada kanamam oldu o zaman vuruldum bide tedbir amaçlı 28. Haftada vuruldum doktorum öyle önerdi ☺️