motivasyonyagmuru1 Kızlar 2 farklı doktora gittim biri %90 kız dedi 2 buçuk aydır falan gitmedim doktora şuan 29 haftalık oldum büyüklerim erkek karnı olduğunu söylüyolar gerçekten de kız hurafelerinin hiç birini taşımıyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı?
Happymami motivasyonyagmuru1 valla karınla hiç alakası yok bence bebeğimin cinsiyeti kız çevrem bile bile erkek bebek bu dedi Bı ara bende inanıyordum ama yok öyle birşey bas baya kızım olacak göbekle anlaşılmaz bence
haklisinesracim motivasyonyagmuru1 adi üstünde hurafe ilk çocuğum kiz doktor buna da erkek dedi 16. Haftada. Belirtiler karın şekli aşerme tiksinme her şey birebir ayni
AnneMeryem motivasyonyagmuru1 hurafelerin tamamına göre benim de oğlum olacak. Canım tatlı istiyor, karnım erkek karnı gibi vs vs Ama 2 doktor kız dedi 38 haftalık oldu, hala kız.
Youngmommy Canım hurafeleri ne yapacaksın, iki doktor da kız demiş artık hani biri kız biri oğlan dese tamam da:) O karın şekli falan rahmin yapısına göre değişen birşey.
zdurum valla benim ilk kızım da da dediler hatta o kadar emin insanlarda oldu ama iki buçuk yaşında bir kızım var konuşsan konuşsun🤗