munevveralakaya46 renginnnock çocuğun utroson resmi veriliyor kontrol den sonra onun sol alt köşesinde EFW yazar onun karşısında kilosu yazıyor banada bir Kaç kere haftası ile uyumlu dedi geçiştirdi iki dudağı nın arasında oysaki biz kontrol leri iple çekiyor uz artık sormuyorum Allah vicdan versin ne diyeyim
Busraaydiiin1 renginnnock bidaha gitme o doktora o nasıl doktor öyle 😒 ne ultrason kağıdı vermiş nede adam akıllı bilgi. Değiştir derim
La_le renginnnock vermediyse o doktora bidaha gitme canım normalde doktor her gittiğinde boyunu kilosunu demek zorunda ve ultroson kagitin da vermek zorunda
annesinin_beybisi renginnnock ne yazik ki devlet hastahanesi böyle. bana da vermemisti kağıt. ne bebeğim boyunu söyledi ne kilosunu
Busraaydiiin1 renginnnock . Devletle ilgisi yok doktor maalesef pek ilgilenmemis. Bende devlete gidiyorum kalp atisindan tut ultrason kağıdına kadar bakılıyor veriliyor. Herseylede ilgili doktorumuz çok şükür. Siz doktoru değiştirin doktor belliki basindan savmiş sizi