Pulika Kızlar medicalpark pendik te 950 tl detaylı ultrason daha uygun varmı bildiğiniz ama perinatolog olmalı radyolog dan istemedi dr m
dormicum Pulika Bağdat CD. Perinatolog Mehmet Uludoğan a geçen hafta gittim , 800 TL idi. Çok memnun kaldım , uzun uzun herseye tek tek baktı . Bilgilendirdi sağolsun.
dormicum Pulika ve renkli baskı fotoğraf , muayeneden tüm fotoğraflar ve video içeren mail attılar birde genel bilgilerin olduğu bir dosya verdiler . Tavsiye ederim .
Dudukr1 Kadıköy’de perinatolog Mehmet uludoğan var kendi kliniği bende tavsiye üzerine gitmiştim çok memnun kaldım gereksiz korkutan doktorlardan değil babacan bir tavrı var ve gerçekten bilgili 700 TL verdim.
Iambet Bağdat caddesi Zeki Şahinoğlu 600 tlydi şubat ayında çok memnun kaldım. Renkli baskı fotoğraf verdi, dosya hazırlamışlar raporlar vs. bebeğin video ve fotoğraflarını da meil ile anında atıyor doktor. Muayenem de 45-50 dakika kadar sürdü.
Pulika Iambet teşekkür ederim bi de okan üni de prof eray calıskan var o da 850 tlymiş ona gidicem heralde şimdi sordum hastaneden
Iambet Pulika rica ederim içinize hangisi siniyorsa onu değerlendirin sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻