B-Y94 Kızlar ben 18 niaan saat 9 da sezeryana girip doğum yaptım çok şükür çok güzel bişey taze Anne olarak bilgi isteyen yazabilir 🥰😂
Busssx B-Y94 Hayırlı uğurlu olsun 💕 Eve gelince kaç kilo gitti ? Sonda işlemleri hakkında şehir hurafeleri doğru mu ? Çok da sorup meşgul etmeyeyim sizi bebişinize vakit ayırın 🙂
34btlgkhn34 B-Y94 sütünüz geldi mi hemen benim aklıma takılan en önemli soru bu sezeryanda. Bide hastaneye sütünüz gelsin diye götürdüğnüz bi şey varmı?
B-Y94 Busssx canım benim 🥰 bebişte kgda 80 gr düştü ben 65 ile doğuma girdim beni ölçmediler. Sonda işlemi uyuştuktan sonra yapılıyor doğumdan 6 saat sonra çıkardılar spinalin etkisi geçti acır diye çok korktum ama acımadı korkma 🥰😂
B-Y94 34btlgkhn34 kuzuö hiçbir şey götürmedim benim normal tatihinden 2 gün önce geldiği için. Sütüm gelmedi malesef bende hala uğraşıyorum 2 gün sık sık emzirerek anca geliyor canın çok yansada sakın bırakma
Sedaaa95 B-Y94 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊 aynı gün çıkış yaptınız mı yoksa bugün mü çıktınız hastaneden?
Sblglr B-Y94 bende sezeryan ıstıyorum ama korkuyorum hıc amelıyat olmadım ya sütüm gelmese dıye hıssedersem dıye
B-Y94 Sblglr hissetmiyorsun zaten bacaklarını hissetmeye başlayınca hemşireler geliyor hemen emziriypr ilk sütün geliyor ama yoğun değil sonrasında hep emerek emerek geliyor asla bırakma üşenme
Zeynepylmz06 B-Y94 dogumunuz ozelde mi oldu devlette mi acaba . Çünkü sezeryan da devlette olursa uyusmadan takiyorlarmis ozelde uyustuktan sonra takiliyormus . Cok korkuyorum bu islemden sezeryan olursa dogumum.
34btlgkhn34 B-Y94 bu durumlar beni üzüyor cidden umarım yaşamam birde bebişlerin ilk zamanlar beslenmesi daha önemli sarılık falan olmaması açısından inşallah bi sorun olmaz:)
Sedaaa95 B-Y94 aynı gün çıkış yapmak istersek peki oluyor mu acaba bilgin var mı? Çok güzel ya şuan bebeğinlesin Allah inşallah bir an önce banada gösterir o günleri 😊😊🥰
nurcan_26g Sedaaa95 sezeryan doğumda doğum yaptığınız gün çıkış yok ama zaten çıkmak istemezsiniz kendinize gelip ayağa kalkana kadar 🥰
B-Y94 Oyku3005 şuan çok ağrım var hatta onun için post açıcam spinalin etkisi 24 ila 48 saatte çıkıyormuş başım çok kötü
Ceydassss B-Y94 rahat mısın? Hamilelik mi ? Doğumdan sonrası mı? Bazıları bebek uyutmuyor rezil olacaksın diyor bana ve çok korkutuyor lütfen bilgi verir misin🙏
B-Y94 Ceydassss hayır hayır sakın dinleme. Her bebeğin doğası farklı gazlı bebek olmasın yediğine dikkat etceksin kendini kovlucaksın gayet de güzel
nurcan_26g Zeynepylmz06 benim ilk doğumum özelde oldu ama uyusmadan taktılar kuzenimin devlette oldu ameliyathanede takmışlar yani cinslikleri tutuyo bazı hemşirelerin 🤦🏻♀️ hatta bende uyustuktan sonra takılsın dediğim halde takmışlardi ama saniyelik bişeydi boşuna kendimi kasmisim