Sussaam 10 gün önce gittiğim doktor 4 haftalık demişti bugun gittiğim farklı bi doktor alttan muayaneyle keseyi görüp daha yeni 4 haftalık olmuş geç döllenme olabilir dedi ufak tefek lekelenmelerim oluyo aranızda yaşayan varmı korkulucak bi durummu doktor yatmamı ağır kaldırmamamı söyledi
Satiyeak Sussaam lekelenme normaldir. Benim bi kere oldu sadece. Doktoruma her gittigimde hafif kanama yada lekenme olabilir dedi gayet normal ama yogun sanki adet olurmuscasina olursa hemen gel dedi.
Elifonline Sussaam evet aynen bu şekilde düşük yaşadım, 1 yıl sonra da sağlıklı bir gebeliğim oldu doğum yaptım.
Mehtapca06 cicekcikiz benimde hep oluyordu oğlumda da oldu şimdi ikinci gebeliğim bundada 14 haftaya kadar oldu şimdi 29 haftalığım
Miniko23 Ben de 13. Haftada yaşadım lekelenme kırmızı renteydi ama sadece lavaboda tek seferlikti devamı gelmedi ikinci olmadı korkmalı miyim sizce
Deletedmom727271 lekelenmeler kanamalar normal karşılanmaz hamilelikte. doktora gitmelisiniz. ilaç vereceklerdir.
cicekcikiz Elifonline doktor dün ilk defa bana alttan baktı 2li test için çünkü bebek ultrasonda düzgün pozisyonda değildi o kadar uğraştı dönmedi mecbur baktı alttan
Sussaam Deletedmom727271 ilk gebeliğimi öğrenmek şeklim lekelenmeyle oldu test yaptım silik çıktı doktora gittim erken farkedilmiş bi gebelik yerleşme lekelenmesi olabilir dedi 10 gün içinde bidaha leke olmadı dün koltukları çektim akşamında leke oldu bugunde doktor randevum vardı alttan muaneden sonra kendimi silince leke geldi o an doktora gösterip söyledim normal dedi
Elisallp Sussaam kan gelmesi normal değil hiç bir zaman kahverengi yerleşme olabiliyor ama kırmızı renkte kan ise düşük riskidir ki yani leke geldiği halde koltuk çekmek de ne bileyim yani doğru değil
Dilaraa23 Benim 5. Haftamda oldu lekelenme kahverengiye yakındı yoğundu biraz, progestana başlattı doktor ama korkulacak birşey kalmadı progestan iyi geldi giderseniz sizede yüksek ihtimalle verir bu ilaçtan☺️
seymataner7 Dilaraa23 bu progestanı ne kadar kullancaz acaba bende acile gittim kanama olduğu için banada verdi şimdi geçti ama ne kadar devam etmeliyim 28 inde randevum var o zamana kadar kullanayımmı
cicekcikiz Mehtapca06 benimde erkek cinsiyeti ondan mı acaba sizin miktar rengi süresi nasıldı doktor bana dinlen vs demedi normal gördü tehlike görmedi diye sanırım
Mehtapca06 cicekcikiz yani oğlumda kızımda da bazen lekelenme şekli bazen de günlük pedi islatacak kadar oluyordu dojtora gidiyordum kanama alanı yok sorun değil dedi şahsen öyle oğlum iki yaşında bundada 29 haftalığım
cicekcikiz Sussaam bende iki. Ayrı doktora gittim ikisi farklı söyledi ama 1. Ye acil diye gittim kendi doktorum değildi zaten şu an çok erken bir veya iki hafta sonra tekrar gidin o zaman hem kese görünür hem bakar kanama alanı var mı diye yoksa endişelenmeyin