Bahar1508 mucizegebelik6 yok amq 42 haftaya geçinde otomatik happykids e atıyor ben de tarihi değiştirdim 20 haftalık gebe gözüküyor ama bebek doğdu 😂😂😂
Melike mucizegebelik6 Hayır annemiz, gitmez Sadece bebek doğdu butonuna bastığınızda ekranda bebek değil happy kids’e geçme zamanı tarzı şeyler yazıyor. Yani istediğiniz zaman forumu kullanmaya devam edebilirsiniz. 🥰
GebeHanim_ Cennet-Kokulum anne , bebek yazısı var ya kaç gün kaldığını gösteren O yazının en altında bebis doğdu yazacak ama 34. Haftadan sonra o yer geliyo Yazının en sonunda
GebeHanim_ mucizegebelik6 maşallah kız normal mi oldu dün doğum yapmisin bugün buraya yaziyon Darısı başıma inşallah Bu arada bende bunu merak ediyodum Forum gidicem mi nasıl yapicam diye 😂😂😂
GebeHanim_ Cennet-Kokulum gelirsin sende o hafta inşallah zaman nasıl geçiyor anlamazsın 😊 ben suan 38+1 ’im asıl şimdi zaman geçmiyor
Bahar1508 Cennet-Kokulum daha yolun başı yol uzun Allah yardımcın olsun inşallah ❤️😍😂 asıl mesele doğduktan sonra başlıyor 😂😂😂
Cennet-Kokulum Bahar1508 Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım 🤲🏻🤲🏻❤️ doğru söylüyorsun napalım başa gelen çekilir😂😂canları sağolsun 😇😇💕