Pppkkk İkili tarama testi yapan anneler Bizde doktor ultrasondan detaylı bakmadan sadece kan istedi Kan testine göre mi bakılacak ultrasona Çok şaşırdım ultrasondan detaylı bakması gerekmez miydi ben mi yanlış biliyorum yardımcı olur musunuz
Zeynepgl Pppkkk Hayır canım doktorun yaptığı doğru senin o dediğin 20. Haftadan sonra detaylı bakılması bebek çok küçük olduğu için kan testine de ihtiyaç duyulur burun ve ense kalınlığını söyler ölçer sadece normal kontrol de bebeğin ense kalınlığı iyi vs der yorum yapar asıl sonuç kan testinde çıkar ☺️
SunnyG Ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı ölçülüyor. Bunlara bakmış olması lazım. Bakmadıysa sonuç çıkmaz ki
Pppkkk SunnyG Evet bende öyle biliyorum fakat bakmadan veya baktıysa bile bilgi vermeden kan istedi sadece
Pppkkk Zeynepgl bakması bikaç dakikasını almadı bile ben ense kalınlığı vs bakılır diye tahmin ettim şaşırdım doğrusu
Zeynepgl Pppkkk Aksi bir durum görmemiştir o zaman canım demesi lazımdı ense kalınlığı şu kadar diye kan testi sonucu çıktığı gün bi sorarsın ☺️
Damlaebrar Zeynepgl bugün bende 2li tarama için gittim once ultrason sonra kan verdim ultrasonda ense kalinliligini ölçtü normal dedi cuma günü kan sonucu çıkacak dedi.
Pppkkk Damlaebrar Bende öyle bekliyordum sonuçta bu tarama testleri önemli gerçekten çok moralimi bozdu üzdü beni bu durum Sağlığını durumunu merak ediyoruz onu bile söylemekten acizler
Damlaebrar Pppkkk evet aynen gostermiyorlar bile ultrason da kaldırıyordu bende foto istedim onu bile vermiyorlar
Pppkkk Damlaebrar İnsan muamelesi görmemiz için artık özele gitmemiz lazım tahlil paralarından oraya da gidilmiyor. Allah doktorunda iyisini çıkarsın karşımıza ne diyelim bende merakla gittim üzüntüyle döndüm