2kezAnneyim Doktorum her hafta 34 35 diyor ikizlerim için ama ultrason kağıdında fl 5.81 yaziyo bu durumda kac cm boyları her gidişimde artıyor ama doktor hep qyni şeyi söylüyor
Eslem_1 2kezAnneyim 40 cm olması lazım kaçıncı haftadasınız ? FL değeri 7 ile çarpılıyor yanlış bilmiyorsam erkek mi kız mı
Bora5832 2kezAnneyim yaklaşık bir değer zaten bazen doğru çıkmıyor ben de 50 cm hesaplanmıştır ama 48 cm doğdu
Tupbebekile 2kezAnneyim govde uzunlugunu demistir belki benim doktorumda sadece bastan popoyo kasar aoyluuordu ayaklari kivrik oldugu icin yaniltici oluyor diyordu
Eslem_1 2kezAnneyim Ben de 29. haftadayım benimki de 38 santim falan herhalde Ama boyun değil kilonun önemli olduğunu biliyorum
Eslem_1 Eslem_1 mesela ben gittiğimde 1294-1300 gr dı ama 29. Haftada kilosu benden yüksek olanlarda vardı mesela 100-200 gr daha fazla olanlar ama doktorum bu haftada 1000-1500 gr arası olmalıdır demişti 🌸 sizin ikiz olduğu için kiloları nasıl oluyor bilmiyorum
2kezAnneyim Eslem_1 bnde bugün gittim birisi 1409 gr birisi 1450 gr Allah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip etsin yavrularımızı