Svmnsm Merhabalar doktor bana ciğer geliştirici yapıcak erken doğum riskim var. Ama senin şekerin var dahiliye bölümüne sormamız gerekiyor dedi. Başına gelen var mı?
Extreme34 Svmnsm ben şeker hastasıyım ve iğne oldum Rahim kisaligindan..İğne sekeri yükseltiyor yan etki olarak bilginiz olsun.10 gün falan normale dönmedi benim.Doktorum iğnenin yan etkisi olduğunu söyledi.
KaranimM1 Evet gebelik şekerim varken 32. Haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı,ancak dahiliye doktoruna falan sorulmadı 🤔 insülin kullandığım halde🤷🏻♀️
Svmnsm KaranimM1 ben insülin kullanmıyorum diyetle kontrol altına almaya çalışıyoruz. Ondan olabilir mi
KaranimM1 Svmnsm bilmem olabilir. Ama ben diyet+ insülin ile gidiyodum yine de kontrol altına alamadık şekeri. Suyum fazla diye Erken doğum yaptım 🤷🏻♀️ . Allah şifa versin yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın insaAllah
Svmnsm Extreme34 hastanede yatış mı yaptınız nasıl kontrol altına aldınız. Yarın yatış vercekler diye korkuyorum
Extreme34 Svmnsm hayir yatmadım,evde istirahatteyim 29.haftadan beri.Şimdi 36.haftadayız şükürler olsun.Size de çok geçmiş olsun,iş yapmayın,wc ve yemek harici hareket etmeyin hersey yoluna girecektir🙏
Svmnsm Extreme34 Bende 25. Haftadan beri yatıyorum serklajlıyım. İkiz gebeyim zaten riskli. Birde şeker çıktı işte. Bugun yapıldı iğne yükseldi açlıklar da.
Extreme34 Svmnsm benim acliklar 250 leri gördü inat ettim insülin başlamadım yaklaşık 10 gün sonra normale döndü,size de çok geçmiş olsun.
Svmnsm Extreme34 tokluklar kaç oldu. İnsülin bebeğe zararı yokmuş ama düşmezse bana başla derlerse başlarım.
Extreme34 Svmnsm Tokluklar da o civardaydi.180-200-230 gibi.Basindan beri diyetle gelmiştim ondan kullanmak istemedim,bir de dahiliye doktoru 10 gün takip edelim ona göre başlarız dedi.Düşmeye başladı şükür.Tabi ki siz kullanın,ama düşüyor korkmayın.
Extreme34 Svmnsm bir de ciğer geliştirici iğnelerden sonra bebek hareketlerinde %90 azalma oluyor 2 gün falan sürüyor endişe etmeyin.
Svmnsm Extreme34 Ya zaten benimkiler az hareket ediyordu. Şimdi dahada azaldı bi 10 gün bekliyim toparlanır inşallah 🤲🏻 Çok teşekkür ederim ☺️
Extreme34 Melekk-911 ciğer geliştirici iğneden sonraki 10 gün içindi bu değerler,doktorum düşecek endişe etme dedi bekledik,şimdi açlık 80 lerce sorun yok çok şükür.