Sodya hamile olduğumu öğrendiğimde ilk girdiğim ultrasonda 4 cmlik miyomum olduğunu öğrendim.
Tek şansım rahmimin dışında,sağ tarafa bitişik olmasıydı.zaten herşey ondan sonra başladı.
Her geçen gün büyüdü büyüdü.şuan 37 haftalık oldum ve miyomumda 22 cme ulaştı.
Üzülerek söylüyorum ki kabus gibi bir hamilelik geçirdim miyomum yüzünden.şiddetli ve geçmeyen ağrılar,acılar..hareket edememe..tuvalete giderken bile eşimin çekiştirerek götürmesi..ağlayarak geçen aylar..resmen içimde ikinci bir bebek vardı ve her geçen gün yaşattığı sıkıntı artıyor.
20. Haftanın başında erken doğum riskim başladı,ciğer geliştirici vuruldum miyomun rahmimi sıkıştırması yüzünden.midemi de sıkıştırdığı için mide sorunlarım hiç bitmedi.günlerce hareketsiz yatmama sebep olduğu için clexan kan sulandırıcı iğne vuruluyorum 4 aydır.birkaç kere hastanede yatıp ağrı kesici serum yemek zorunda kaldım,ağrılardan ağlaya ağlaya.
Bu ayın sonunda (tabi miyom yeni bir gelişme çıkarmazsa) zorunlu sezeryan olacağım.rahmim miyom yüzünden üçgen şeklinde olduğu için normal doğum riskli ve doğumun başlamaması için hergün dua ediyorum.