Edabykl Hilalduru doğumu nöbetçi ebeler yapiyor diye biliyorum bende cokta detayli bilemiyorum ama doktorumdan bende çok memnun kaldım Kübra baki erin tavsiye ederim 🌸
Hilalduru Deniz2961 inşallah vardır birileri akıl verecek bize bi de siz hangi doktora gidiyorsunuz numune de
denizasigi Hilalduru numune de neslihan hoca var çok harika bir doktor arkadaşım o dr ye gidiyor çok memnun. ilk doğumunu o dr yaptı ikincide o olacak…
Hilalduru denizasigi memnun muydu benim ilk gebeliğim tüp bebek şimdilik hem devlete hem özele gidiyorum ama özel doğum paraları çok diye devlette doğum yapmayı düşünüyorum
Hilalduru Deniz2961 Neslihan hanımı hiç duymadım ama iki kere Ufuk beye gittim o da iyi bir doktora benziyor
denizasigi Hilalduru Sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin Allah 💙 evet çok memnun hala ona gidiyor Ağustosta tekrar doğum olacak yine Neslihan Hanıma.. Bence Trabzonda en iyi doktor Neslihan Hanım
Elifkurt61 Hilalduru tıp da Gülseren hoca var benimde tüp bebek tıpta yaptırdım ve doktorum özele geçti ama Gülseren hocadan çok memnunum çok ilgili doğumda çevrede bir sürü kişi onda yaptığı için içimiz rahat
Hilalduru Yesim619 nasıldı doğum gece mi gündüz mü oldu kendi doktorunuz geldi mi biraz anlatabilir misiniz