Limonsever Ceroceronimo çukurambarda dilek özdur diye bi doktor var ben ona gidiyorum hem klinik olmasından dolayı cok ilgili uzun uzun bakıyor hemde çogu hastane ile anlaşmalı imstagram adresine bakabilrsiniz. Ayrıca dogumda dikişi vs kendisi atıyor ebelere attırmıyor.
Ceroceronimo NOG_06 en kötü ben gideyim hem tanışayım hem göstereyim bari 😂 herkes bu kadar sevdiğine göre şart oldu :)
NOG_06 Ceroceronimo Bence gitmelisin 🤣 Eskiden askermişti aşkın hoca benim eşim uzman çavuş, halimizden güzel anlıyor eşim zaten hep der iyiki aşkın hocaya gitmişiz onu bulmuşuz diye 🌸🤣
Mommy92 Ben başkent hastanesine nihal hocaya gidiyorum.çok memnunum çok ilgili hemde üniversite hastanesi olmasından dolayı doktorlar çok donanımlı ve iyi
Ceroceronimo Mommy92 hiçbiri ucuz değil ya hepsi baya pahalı anlaşılan. Benim de ilk gebeliğim doğru dürüst ilgilenecek bir yeri iflas etmeden bulurum umarım 😄
NOG_06 mrcmrc1903 egkoz Serooo00 Kızlar ben aşkın hocaya konuşmalarımızı attım, hepinize kucak dolusu sevgiler dedi, ileteyim dedim sizede 🌸