Eda_46 Ayın 10 un da adet olmam lazımdı 9 gün geçti kanda çıkar mi yaptirsam bir yandan da korku var negatif olur diye 😊belirtileri ne zaman hissedecem belki de tutmadı bu ay da ama ara ara bulantı vb gibi şeyler hissediyorum 🤷🏻😊😊
Busra2365 Eda_46 Ben 3 gün gecikmede öğrendim varsa zaten kanınızda da testte de çıkar inşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin hadi bi yapın da bizide bilgilendirin 😊
Eylul2019 Eda_46 tabiki cikar canm.normal kaset test yapsan bile cikar cnku baya gecmis.bulantidan baska belirtin varmi
Eda_46 Cerennnn5858 hayır umutlanmak istemedim beklemek istedim iyice belirtiler bassın belirginleşsin diye 😊😊
denizasigi Eda_46 ayyy nasıl dayaniyosun valla pes maşallah 😂😂 ben arkadaşımın zorlamasiyla test yaptım 30 martta öğrendim.. adetime 9 gün vardı dahaa. inanin şimdi zaman geçmiyor erken öğrenmekte kötü.. daha beta 17 çıkmıştı.. bir an önce test alın yapın ve kan verin bence :)) hayırlısı olsun
Nisandua1 Eda_46 benim bugün günüm dün kaset test yaptım gayet net 2 çizgi çıktı sizin varsa kesinlikle çıkar hemen yapın derim