Sena646 Kızlar ben viciumd3 kullanıyordum özel ilaç o fayda etmiyor galiba kollarımda ağrı oluyor akşamları falan doktoruma sordum magnorm kullanabilir miyim diye kullanabilirsin demişti kullanan var mı magnormu😊
Sezya Sena646 ben kullanıyorum ara ara. Ama çok da mükemmel bir faydasını görmedim. Sadece azaltıyor ağrılarımı
Ceycey22 Sena646 ne kadarlık hamilesiniz? Doktorum bana da yazmış 13 hastalıkken başladım hergün alıyorum. Bi ağrım vs yoktu kan testi de yapmadı. Magnezyum, demir ve d vitaminleri verdi
Nurcannnnnn Sena646 benim doktorum o ilacın hiç bir faydası olmadıgını soyledı gercektwn hıc faydasını gormedım
Sena646 Ceycey22 28 haftalık kuzum kramp vs olmaması için 20 li haftalarda vermişti galiba bana viciumd3ü onu kullanıyordum bende demir magnezyum ve vitamin kullanıyorum ama vitamini sürekli kullanmıyorum
Sena646 Nurcannnnnn googlede kadınlar kulübüne okudum da baya iyi demişler ilaca ama bakalım bende nasıl olcaka belki bünyeden bünyeye fark edebilir
Sena646 Deletedmom_110 aç mı tok mu kullanıyorsunuz birde sabah akşam mi günde 2 tablet mi alıyorsunuz acaba
portakalsekeri Sena646 magnorm bende kullanıyorum eczacı günde 2 yazmıştı doktoruma danıştım günde 1 alman yeterli dedi ve yemeğin hemen arkasına içilmesi gerekiyor yoksa ishal yapıyor 🙈☺️