Porsuk7062 Kızlar genel anestezi ile sezeryan olup sonda takıldığını hisseden oldu mu aranızda? Çıkardığını hatırlıyorum ama takıldığını hatırlamıyorum
Deletedmom_5 Porsuk7062 Narkoz verdikten sonra takmışlardır ondan hatırlamıyosunuzdur. Ben spinal sezeryan oldum ameliyathaneye gitmeden önce odada taktılar
Balahatunn Damar yolunu odada acmislardi benim. Sondayi da o zaman takmak istediler. Ben ameliyathanede uyusturulduktan sonra takilmasini istedim. Ameliyathanede taktilar, bi sey hissetmedim
Porsuk7062 Balahatunn ikincisinde Ben de öyle olmasını istiyorum da özellikle sordum. ilkinde çünkü hiç hissetmemiştim dedikleri gibi narkozdan sonra takmışlardı.
Porsuk7062 Deletedmom70006 Evet bu konuda biraz tedirgin oldum. Cuma günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek bu konuda. bazıları sondadan aşırı derecede rahatsız olduğunu söylemiş ama onlar spinal anestezi olan kişiler sanırım
Deletedmom70006 Porsuk7062 siz ameliyata girmeden önce merak ettiklerinizi doktorunuza uygun bir dille sorun mutlaka. Kafanız ne kadar rahat girerseniz ameliyata ekip için de o kadar rahat bir doğum olur 🌸 sağ salim kucağınıza alın inşallah 😊