bahar_ayax 29 haftamdayım ve gobegim 5 aylık gibi duruyo 🥺bu duruma üzülüyorum bana bebegin zayif olacak bilmem ne
Deletedmom_110 bahar_ayax benimki de çok büyük değil bebeğim iri olmasına rağmen dünde doktorum aynı şeyi söyledi hiç göstermiyorsun iç karnın geniş dedi
Sena646 bahar_ayax iç karnın geniştir kuzum bende 7 aylık hamileyim gören 5-6 aylık hamileler gibisin diyor bide minyonum biraz 😊🤗daha yeni yeni çıkmaya başladı karnım belli olacak şekilde bebeğim de 2 hafta önce kontrolde 1200 gramdı şuan 28 haftalığız cuma kontrolumuz var bakalım 😊😊😅😅
Gnc27 bahar_ayax daha küçük bence 30larda büyüyor sonra geri küçülüyor gibi 😅aşağı mı iniyor neyse ben 36 haftalığım çok büyük değil karnım 😁
1melisa bahar_ayax banada öyle dedi cahil insanlar boşver canım takma benimde karnım 9 aylıgım ama 7 aylık gibi tabiki çok şükür ediyprum bu duyguyu yaşamayanlara haksızlık yapıyorum isyan ettikçe sagsalim alırız inşallah bebişleri kucagımıza
bahar_ayax Deletedmom_110 doktor da hep dıyo saglıgı fln gayet iyi cok şükür kilosu da iyi ama ister istemez koca gobuşleri gorunce 🙁
Kubrailkan 34.haftadan sonra hamile olduğumu anlamaya başladılar 😅 şuan maşallah göbüşümüz kocaman 🥳 daha küçük haftalarda doktoruma sormuştum gobeginle bebeğin hiç alakasi yok rahat edersin demişti 🙏🥰 bebiş iyi diyorsa diğer soyleyenleri hiç dert etmeyin 🥰🥰
bahar_ayax Sena646 banada oyle diyolar hep bebegin zayıf ta zayıf gobegin yok cahil insanlsr var ya bide cok şukur 28 haftada 1480 gramdık haftamız da onde onlara soyluyorum da fayda yok🙁
Hande1nur bahar_ayax Bende 30 haftaligim göbeğim senin gibi hele arkadan hiç hamile gibi durmuyorum göbeğim okdr küçük ki :)) ama bebeğimin kilosu cok iyi masallah yani o göbek küçük olunca bebek küçük algısı yanlis
bahar_ayax Hande1nur cok zayıf bi insandım hamile kalmadan once 53 ten şuan 68 deyim fakat o kilolalar hepsi kalçamda😂gobekten yana.hiçç yokk valla bol elbise giydimmi hiç.belli degil
Sena646 bahar_ayax ooo çok iyi bence kuzum etraftaklilere bakma illa bı kusur bulurlar ya 😅😅 Ben hamile kaldığımda 49 kiloydum şuan 58 lerdeyim ama sadece biraz göbeğim var oda salaş giyindigimden hiç belli olmuyor 😅😅😅