Nuurrrrrr Deletedmom4548454 neden olduğunu bilmiyorum Bi kac gun once agrım çok du o gun kalbi durmuş kürtaj oldum bugün içime taş oturdu sanki karnım taş gibi sertti şimdi yumuşak bomboş gitti cennete kuşum 🥺
Deletedmom4548454 Nuurrrrrr canım benim ya ne desem boş cok üzüldm gercekten insallah en kısa zamanda tekrardan olur Rabbim bu mübarek günde bol sabır versn😔
Deletedmom4548454 Cennet-Kokulum insallah o zaman söyler canım ben 12 haftalıkken öğrendm ama net demedi degisme ihtimali olabilir dedi erkek dedi bakalm diger ay ne diyecek
Cennet-Kokulum Deletedmom4548454 İnşallah canım heyecanla bekliyorum 🥰 bulantıların oluyor muydu? Olduysa geçti mi?
Deletedmom4548454 Cennet-Kokulum benim çok bulantm olmadı canım arada oluyordu cok sükür artık o da kalmadı geçti 😇
Elibo Deletedmom4548454 kendı dogum gınum 25 kasım bebeğin muhtemel dogumu 28 kasım gösterıyor. 😅 eşimin Allah yardımcısı olsun bitane daha benden . Ya sürekli göresim gelıo 10 gundw bi gidiyorum elimde değil. 10 yıldan sonra gelince .