Ays_cskn Svvl34 Aslinda adet tarihimi bilmiyorum ultrason olcumune gore ayarlama yapildi 3 ocak olarak dogum 10 ekim gozukuyor cok bi fark yok yani aramizda ilk dogumum sezeryana dönüldüğü icin Rabbimkismet ederse buda sezeryan olucak 🥰🥰😍
Svvl34 Ays_cskn evet yakınız baya 🥰 Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..🙏🏻
gamzebngaa_dmr Ays_cskn benimde 10 ekim ama benim ilk doğumum normal oldu buda normal olacak cinsiyeti belli mi benim daha belli değil daha doğrusu doktora gitmedim cinsiyet için
nurerturk 15+6 haftalığız bebeğim tam 14+6 da gösterdi erkek olacak inşallah dogumda bi aksilik olmazsa 6 ekim gözüküyor . Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤗
Mavidunyamm Iremshn merhaba bende 15+4 🥰😍 hareket falan hissediyor musunuz? Ben daha hiç bir şey hissetmiyorum 😥 sadece bazen sırt üstü uzaninca bir tarafım sert oluyor yumruk gibi.
Iremshn Mavidunyamm çok nadir kıpır kıpır kalp atışı hissediyorum ama onu da hissedemiyorum son birkaç gündür normal yani çok zor hissetmek henüz😔
Bebetoveannesi Ays_cskn 16+5 deyim 28 Eylül ama sezeryan olduğu için bir hafta on gün daha erken olur cinsiyetimiz de erkek Allah nasip ederse 2 buçuk yaşında kızım var :) bulantı kusma ağız daki kötü tat hepsi geçti çok zorluyordu onlar
Ays_cskn Bebetoveannesi Masallah bizde cinsiyet belli degil bekliyoruz halen benimde 1 yasinda oglum var, vulanti berbat bisi oglumda doguma kadar kusmustum simdi suanlik yok gibi bakalim 😊
Novaa Ays_cskn Oğlumla 15+3 olduk. 9 ekim görünüyor. Benim de yakın geçmişte bel fıtığı sorunum olduğu için sezaryen olabilir. İlki düşükle sonuçlandı, bu ikinci gebeliğim. Şimdilik her şey yolunda gidiyor çok şükür🙏🏻
Ays_cskn Novaa Masallah canim saglikla kucagina al benimde 2 dusugum var 1 yil once oglum dogdu simdi 2.yi bekliyoruz cinsiyetimiz belli degil suan 15+3 uz bizde ekim basi gibi olur sanirim😊
Sevil5513 Ays_cskn benim de ekim 15 diyor ama sanırım daha erken olur sezeryan olacak ilk bebeğim sezeryandi
Bebetoveannesi Ays_cskn ahh bende kızımda aynı şekilde 7 ay kustum 7 aydan sonra deli gibi mide yanması çektim çok kötüydü bunda o kadar kusmadım ama kuru bulantım çok oldu ama oda geçti şükür ☺️