Ballisinsen Kizlar randevu yok. Bulamiyorum heleki başakşehir sehir hastanesinde. Gebelere bakilmamaktadir yaziyor. Yada menapoza bakiliyor. Acaba hangi saatlerde girsem bulurum 😶
minikkurabiyelerinannesi Ballisinsen mhrs’de bildirim açınca randevu olduğu zaman mesaj geliyor öyle demediniz mi ?
Gul6152 Ballisinsen bende tam saat 16.00 da bakiyordum genelde o saatte çıkıyordu ama düşmüyor 2 gundur greve girecekmis tekrar doktorlar o yuzden mi acaba
eymeninannesi123 Ballisinsen talep oluştur canım ben öyle yapıyorum mesaj geliyor randevu açıldığında çok rahat
Demet3478 Ballisinsen Başakşehir çam sakuranın kadın doğum herhangi bi doktora randevu al hastaneye gidince ordaki sekrete ertesi gün çağırıp randevu oluşturuyor bi şekilde
Ballisinsen minikkurabiyelerinannesi 1 kere mesaj geldi. Oda gormedim bittigitti hemen mesaj. Cok randevu olmuyor zaten
Ballisinsen Gul6152 bende 4 te giriyodum. Veriyorlardi. Simdi hicyok. Kacta girxegimi bilmiyorum. Surekli giriyorum ama yokkk
Demet3478 Ballisinsen benimde gittiğimde öyle oldu giriş kattaki sekretere normal muaneymiş haberin yokmuş gibi yapıyorsun onlar seni mağdur etmemek için randevu oluşturuyor
Ballisinsen Demet3478 ama hic düşmüyor ki randevu 1 haftadir nerdeyse her dakika bakiyorum. Of neyse dedigini yapalim baklm nolck