Julide_01 hanımefendi doktorunda sağlık çalışanında ne kadar maaş aldığını her ay ben görüyorum çünkü maaşlarını ben yapıyorum, maaş mutemetiyim. İnanın yıllarca okuyup verdikleri onca emeğin karşılığını hak eden bir ücret değil asla. Ve hekimlerin greve gitmekteki tek sebebi de maaş değil, özlük haklarının düzeltilmesi, sağlıkta şiddetin önlenmesi, muayene şartlarının düzeltilmesi ( siz hastalara daha verimli bir hizmet sunabilmek için) vs. Bunun gibi bir sürü örnek sayabilirim size. Resmen meslekleri itibarsızlaştırıldı, sanki hastaların muayene olamamasının, istedikleri hizmeti alamamasının suçlusu doktormuş gibi görüyorsunuz. Sistem düzelmediği sürece yakında muayene olacak hekim dahi bulamayacaksınız. Giderse gitsin yeri doldurulur diyorsunuz bilmeden, siz kolay mı sanıyorsunuz bir hekimin uzman olması için yıllarca emek vermesi gerekiyor. Hala aynı düşüncedeyseniz yeni mezunlara canınızı emanet edin zaten onları yetiştirecek hoca da kalmayacak yakında artık sizin üzerinizden tecrübe edinir onlarda.