Kuzey Merhaba 33ncu haftadayz ama geceleri uyuyamiyorumm ayaklarimda bi huzursuzluk kafayi yemek uzereyim gece olsun istemiyorum bir ben mi yasiyorum acabaa bunu😌
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kuzey o huzursuzluk yanmaysa benimde oyle malesef 36+5 haftalık hamileyim gecmedi bi turlu 😌
Ozge_brbr Kuzey al benden de o kadar 😔 yanma olmuyor Ama uyuşma gibi kan çekilmesi gibi bir şey oluyor özellikle sol bacağımda. Ayağımın altına yüksek bi şey koyuyorum iyi geliyor en azından uykuya dalana kadar 😔
Burcuk Kuzey o bende adetken oluyordu şimdi her gece oluyo. Kalkıyorum yürüyorum geri yatıyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok oğlu yok olmuyor
Kuzey MiracAlpinveUmutunAnnesi ya nasil tarif edilir bilmiyorum gözümü acamiyorum uykum geliyo ama ayaklarimda bi sikinti oraya koyuyorum olmuyo buraya koyuyrum olmuyo deliricem insallah gecicek dua ediyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kuzey insallah gecer normalmis bu donemlerde ellerde ayaklarda uyusma ayaklarin çekilmesi benimde oyle hem huzursuz hem aşırı yanma var
Kuzey MiracAlpinveUmutunAnnesi bi an once alalim da kucagimiza rahatlayalim insallah 😊 sizin az kalmis normal mi dusunuyosunuz
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kuzey evet normal düşünüyorum daha doktorum bisey demedi ama Rabbim neyi nasip ettiyse o olur 😌
Kuzey Ozge_brbr aynen iste ama problem uykuya dalamiyorum daraliyorum sinirlerim bozuluyo cok sacma bi durum tek olmadigima sevindim sanirim 😊
Secilylmaz Masaj yapin kızlar iyi gelir yada siz yapamiyorsanız eşinizden yardım isteyin.. Kan akişını hızlandirir biraz rahatlar belki 🙁
Kuzey Secilylmaz keske masajla geccek bisey olsa cunku agri degil cok sacma bi huzursuzluk neler deniyorum bi bilsen
Kuzey Burcuk aynen zaten tuvalete gitmekten uyuyamiyordum bide bu eklendi ustune butun gece geziyorum artik evde
Asen Kuzey oo iki tane mi kullanıyorsun üstelik, ben de ondan kışlamıyorum ama sadece akşamları, süt ve yoğurt yediğim için bir yeterli dedi
Kuzey Ozge_brbr aynen oyle cok sukur isyan etmiyorum yeterki onlar sağlıkli olsunlar ama acaba bi ben mi yasiyorum diye dusundum oyle degilmis sevindim
Sydgrdl Kuzey ah canım bende 37 haftaligim uzun süredir geçmiyor o yanma varya çok fena bi çözümü de yok sanirim🙄