Minigin_annesi0 Kızlar doktor haftaya tekrar gel dedi bana ama randevu bulamıyorum. Öğleden sonra gitsem uzun mu sürer sizce normal sırayla
Duy_gu Minigin_annesi0 öğleden sonra ya sıra vermez ler normalde de randevusuz gelmeyin dşuor lar kaç haftalıksın sen 35 üzerini sabah erken den sıra veriyor lar diye biliyoem
Ormanmeyveli Minigin_annesi0 12 de gittim sonuc icin randevusuz. Saat 4 te gosterebildim. Sik sik randevu takip edin birileri iptal ediyor belki bulursunuz
Zuhalsareelif Minigin_annesi0 canm bende sabah 6da orda olup hemen sıra alıyorum anca ole gıdebılıyorum
Zuhalsareelif Minigin_annesi0 bende her hafta gıtmem gerekıyor sabah erkenden hemen randevu alınıyor dısardakı vezneden randevusuz oglene kadar ısım bıtmıs oluyor ole olunca
Zuhalsareelif Minigin_annesi0 erkem gıdıp orda bır vezne var gebe polıklınıgıne gırmeden hemen ordan ıstedıgın doktor randevu verıyorlar yanı sıra verıyorlar tabı once randevulular gırıyor arada sız gırıyorsunuz yanı bız beklersek zaten randegu bulamayız ılerleyen haftalarda ısek