Duaninannesikubra Kızlar ebebek neden birden fiyatları Bi günde bu kadar pahalı yaptı acaba indirim olur mu
Aysem- Duaninannesikubra Aşırı zam yapmış😱 pazar günü baktığım 2800tl olan bebek arabası bugün 4300tl olmuş.
Gzm-- Surekli kampanyalar oluyor aksamdan sabaha indirim saatleri fln var.takip ederseniz guzel indirimler yakalanir 😉
Nskyhn Aysem- kesin yakında büyük bayram indirimi falan yapacaklar onun öncesi göz korkutma fiyat yükseltme oldu. Bir an da bebek arabaları uçmuş
Temmtemm Geçen sahur indirimi vardı iftardan sahura, 2 buçuk yaşındaki kızıma uyku tulumu aldım 100 liradan 50 liraya düşmüştü. Bazen indirimleri oluyo takip edin bence
Aysem- Nskyhn Olabilir. Ama fiyatı daha yüksek gösterip yine aynı fiyata satada bilirler🤷🏻♀️ fiyatlara çok şaşırdım normal değil yani.
Duaninannesikubra Nskyhn bence de indirim yapılsın bebek arabası beşik oto koltuk çok pahalı olmuş indirim olsa da eski fiyat olur
Nskyhn Aysem- yaa o da olabilir ama bu Galaxy travel varmış. Geçen sene yine 4200 olmuş sonra yine düşmüş arkadaşımın ablası demişti. Yine düşer diyor
Aysem- Nskyhn Doğrudur bende baby plus galaxy aldım fiyatı 2800tl 3500 tl civarından indirime girmişti.