Ceydadefne1 Bende esimde lise 3 ten terkiz ama esim lise 3 kadar nasil gelmis hatrlamiyo bile benim dersim felan guzeldi cok bilgi edindim allah var esim gunluk alir yer belidir yatak odasinda bi yere koyar ben o parayi alip harcasam bile demez niye harcadin elimede vermez ben istmem yani yer belidir cebinde kalmaz gider orya koyar belkide senin esinin huyu budur yani bu konularda kendi yapsin ister benim babamda anneme vermez hep cebinde kalmsini ister ama bilmezki para cepte durmaz olsun canim skma canini daha yeni 1 yilik evlisiniz bizde 1 yilik evliyiz insan yavas yavas alisiyo duzeliyo eminim buda duzelir ♥️😚
Meryem34 Ceydadefne1 aynı benim eşim gibi yatak odasında kutu var oraya koyar istediğinde oradan harca cüzlanada çaktırmadan koyar Çünkü ben sevmem elden almayı anlıyor da bu yöntemi yapıyor 😂
Meryem34 Asafinannesi 😂😂ben çalışmayı sevmedim hiç gezmeyi sevdim işime geldi evlenmeden öncede öyleydim anca 1 sene çalışa bildim😂
Meryem34 Gizem51 boşandınız mı ne tuhaf ya çalışma diyor evlenince çalış hep mi değişirler evlenince yaw
Gizem51 Meryem34 aslında düşündüm birara ayrılmayı ama burnunu sürttüm tayinim yanına çıkmadı doğum dan sonra olacak
Ceydadefne1 Meryem34 benimki gunluk aldigindan hergun cebine giriyo dunun parasinida cebinde tutmuyo yani birazda hanimlarin elinde hani istemeye utanirim diye bisy yok esin sonucta utansanda beli etcen utandigini oda anlar zaten ona gore hareket eder 😊