zeynonunannesiiii Aranızda ayliz ismine karar veren yada doğmuş çocuğuna koyan var mı yada bu isim hakkında fikri olan Ayliz ismi cennet kelimeleri ile anlam barındırıyor Kız bebekler için tercih edilen Ayliz’in ay parıltısı ve cennetten bir bahçe demektir..
erdem_agah zeynonunannesiiii güzel bir isim olabilir ama ünlü birinin çocuğu oldugu için şuan dönem ismi gibi oldu. Sırf bu yüzden tercih etmezdim sanırım. Ama dedigim gibi tercih meselesi. İçinize sinen isimse eğer koyabilirsiniz
yeliz007 zeynonunannesiiii Ben anaokulu öğretmeniyim 2 sene önce sınıfımda ikizler vardı biri Aylin diğeri Aybars tı. Ayliz biraz hareketliydi ama çok fazla uyumlu bir kız çocuğuydu ☺️ Hatta yazlığımızda da Ayliz isminde 12 yaşında bir kız var oda küçükken baya hareketliydi ama tanıdığım Aylizler çok uyumlu
Selindrellaa zeynonunannesiiii benim arkadaşım kızına koydu farklı Bi isim bence klasiklerden değil 🌸
zeynonunannesiiii erdem_agah nerden duydum kimden duydum bilmiyorum ama uzun zamandır isim araştırıyorum içim sinen bir isimde olmadı bugün bianda dilime dolandığini farkettim
erdem_agah zeynonunannesiiii eğer bir anda içinize sıcaklık geliyorsa o aslında doğru isimdir ama benim bildigim Alişan in kizinin adi 🙈 belki ordan duymuş olabilirsiniz.
zeynonunannesiiii erdem_agah eliz alişanın kızının ismi ☺️ ama dilime dolandı içim ısındı gerçekten gerçi eşimi ikna etmek zor ikna edene kadar ben soğuyorum isimden 😖
erdem_agah zeynonunannesiiii 🤭 doğru isimi bulana kadar bir çok isme ısınıp soguyor insan sizi anlıyorum. 🤗
Edabykl zeynonunannesiiii Aklimdaki 3 isimden birisi Ayliz 🌸 eger bi kizim olursa Ayliz, Alya Lina yada Elvin Lina koyacagim 😍
Ozgeliz zeynonunannesiiii benimde düşündüğüm bi isim fakat cinsiyetini doğumda öğrenmek istedim bi oğlum bi kızım var isimleri Yiğit Eliz Üçüncü kız olursa Ayliz Düşünüyorum Yiğit Eliz Ayliz Nasıl oldu sizce ? Yoksa Yiğit Eliz Eylül Hangisi güzel 🥰