Irem88- 2 hafta sonraya randevu alıcam fakat doktorum 5 Dr isimi verdi acaba gidip memnun kalanlar paylaşır mı?
Elifavcil01 Irem88- 220 TL verdim aşırı ilgililer yüzünü göstermedi diye yarım saat ara ile üç kere baktılar
Irem88- Ozgeozgul teşekkürler.Peki muayene ücreti hakkında bilginiz var mı acaba? Siz gittiniz mi?Doktorum da bu isimleri verdi ekstra Cüneyt evrüke var
Ozgeozgul Irem88- ben Hakan kalycıya gittim 700 TL cansun Demir de 700 ebrubtarım 1100 TL memnun kaldım ben
Ozgeozgul Irem88- benim çok uzun sürmedi 25 dk felan oda bebek her şeyi direk gösterdi doktor hiç zorlanmadı ama renkli bakmadı bakmıyor mu onu sormadım o an
Irem88- Ozgeozgul anladım teşekkürler kusura bakmayın çok soru sordum ama acaba randevu için ne kadar süre önceden aramak gerekir özel olunca herşekil yakın tarihte bulurum diyorum ama
Ozgeozgul Irem88- 10 gün önce felan demişlerdi bana ben 2 hafta önceden aldım randevumu bir de ikiz gebelikse fiyat iki katı
Kubos01 Bende Hakan kalaycıya gittim okadar detaylı ilgilendi ki raporları herşeyi yazdı bakmadığı hiçbişey yok en önemlisi sağlığı içime çok sindi
Hacisss sherwoodTR aslında ben ücret ödemedim tanıdığımız için ama normalde muayene+detaylı toplam 1450 TL yapıyor. Kliniğini arayıp alabilirsiniz biz direk kendisiyle görüşüp gitmiştik
Kubos01 sherwoodTR 700 TL ödedim 6/7hafta oldu galiba yaptıralı bir hafta öncesinden Vatsap numaralarından randevu alabilirsiniz
Merali010157 Irem88- bende bugün Güzelyalı Hastanesi’nde detaylı yaptırdım ama memnun kalmadım çok şükür bebek iyi ama. Bilgilendirme sifir
Merali010157 Haticelna aslında ben randevu almadım kendi Dr ona yönlendirmiş sistemden Prof .dr. medih celiktas randevu saatinde gittim ve direk sekreteri çağırdı kendi doktorumda bu hastanede o direk nsistemden yönlendirmiş sanirim