minikturtam1 Herkeze merhaba .tüp bebekle 8 haftalik hamileyim. Kontreollere Hala tup bebek doktoruma gidiyorum.Maddi olarak biraz zorlamaya basliyor artik. Doktorumu ne zmn degistirebilirim ? Belli bir suresi varmi ? Yada doktorumla konussam yanlis anlarmi acaba ? Sizler doktorlarinizi ne zmn degistirdiniz? Yada değisirdinizmi ?
Berenibeklerken minikturtam1 nem değiştirdim kalp atışını dinledik sonra başka doktor buldum ona gitmeye başladım canım
Nznuuz minikturtam1 ben 8. Haftamda doktorumu değiştirdim. Tedavi icin gitmişsin ve çok şükür güzel sonuçlanmış. Değiştir gitsin benim ilk doktorumda sorumsuz davrandı eşimle net bir sekilde doktor araştırmaya başladık. İlk doktora kalsa bebeğimi almıştı gelişmez bu bebek kesen küçük demişti iyi düşünün dedi şuan 39. haftada gün sayıyoruz🤲🏼. Hele ki maddi olarak zorluyorsa doktor araştır ve doktoruna bu zamana kadar olan süreç için teşekkür et anlayışla karşılar
Mrv135 minikturtam1 Doktorunuz iyi olsaydı hiç vazgeçmeyin biraz maddi olarak şartları zorlayın derdim ama memnun değilmişsiniz. Nerde oturuyorsunuz? Benim doktorum da tüp Bebek uzmanı çok çok iyi bir doktor öğleden sonra gebe takibi yapıyor isterseniz önerebilirim ücreti de bir medicalpark vs kadar yüksek değil.
minikturtam1 Tomrishatun aslinda doktorumdanda cok memnun degilim. Evt transfer cok basarili gecti ama. Verdigi ilaclara bagliyorum. Bardaktan bosalircasina bir kanama yasadim. Çünki hem hap hem igne olarak kan sulandirici kullandiriyordu. 2 gun hastanede yattim. Çok sükür kanama noktolarim bebegin altinda oldugu icin bebegime bir sey olmadi . Muayne ucretleride bi tik fazla geliyor. Özelde bir doktor buldum. Herkez cok memnun hastanede tamiz ve evime yakin. Eger değistirirsem kesinlikle oraya gidicem.
AysunUgur minikturtam1 bence ilk 3 ayı durumunu bilen doktorunla devam et canım, eğer bi risk görünmüyorsa, durumun buna müsade ediyorsa ondan sonra güvenebileceğin bi doktor bulup değiş derim
minikturtam1 AysunUgur su an dusuk riskim var. Gecen hafta pazar gunu bardaktan bosularcasina bir kanamam olmustu. Daha öncesindede hep diyordum doktoruma lekelerim geliyor vs. Hic dikkate almadi. Kanamam baslamadan önce. Yine bardaktan bosalmiscasina su gibi bir sey geldi. Acayip islanmistim. Hemn hemsire hattini aradim. İste bu haftalarda bebegin suyu olmaz.idrarinizi kadirmis olabilirmsiniz dedi. Boyle bir sey yapmadigimi cok iyi biliyorum. Hemn sonrada kananam basladi zatn. 2 gece hastanede kaldim. Deminde doktordan geldim. Hic iç acici konusmadi. Maddiyatida gectim. Banada gosterdi. Bebegin altinda kocaman bir bosluk var. Bebeğin buyuklugun 3 kati kadar vardi. Dusuk riski dedi. Ama neden olur nasil gecer vs. Hic aydinlatmiyor. Ben verdigi kan sulandiricilara bagliyorum. Bu durumda doktorumu degistirmem iyi mi yada kotumu? İsin maddi boyutunu çoktan gectim.
minikturtam1 Berenibeklerken bunu doktorunuza nasil soylediniz peki ? Benim birde riskli. Ama doktorum beni hic aydinlatmiyor. Bir sabah uyandigimda bardak boşalmis gibi islanmistim hafif lekede vardi. Hemn hemsire hattini aradim. Doktorla konusmuş. Bana geri döndü. İdrarınızı kaçırmiş olabilirsiniz dedi. Ciddiye bile almadilar. Hemn pesinden kanamam başladı. Hastaneye yetisene kadar ölüp ölüp dirilmistim. 2 gun hastanede yattim. Bu gun yine gittim doktora. Doktor bebegin altinda kocaman bir bosluk var dedi . Banada gosterdi. Yine o su gibi seyden gelebilir dedi. Gununden 4 gün kücük . Dusuk riski var dedi. Beni aydinlaticak hic bir sey soylemiyor. Neden olmus olabilir. Nasil gecer vs. Ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum. Bu durumda degistirmek dogru olurmu. Baska doktorlaridami değerlendirmeliyim . Hafam bi hayli karisik
Berenibeklerken minikturtam1 canım benim de başından beri riskli şöyle benim doktorum tüp bebek doktoru sadece öğleden sonraları gebe takibi yapıyordu ben de acil bişey olunca istediğim gibi ulaşamayacağım için başka doktora başladım. Bunu kedisine söylemedim bi daha randevu almadım bitti gitti. O kadar uğraştım paralar döktüm bide bebeğim riskliyken aman alınır gücenir diye iş yapamam valla araştırdım en aklıma yatan doktora başladım 7 aydır onunlayım sadece gebelik takibi yapıyo doktorum acil bişey olduğunda gece bile arayabiliyorum mesaj atabiliyorum ağrım sızım olursa randevum olmasa bile çıkıp gidiyorum. Bebeğim herşeyden önemli kimseyi düşünecek değilim. Sen de iyice araştır güzel bi doktor bul ona git bence ilgisiz doktor çekecek değiliz bu dönemde.
Emossk minikturtam1 bence başka doktorlarida değerlendirin zaten transferi yapmış Ücretini almış ama birden bırakmayın önce diğer doktoru görün ya da araştırma hastanelerine görünün farklı görüşler size fikir verir
AysunUgur minikturtam1 madem aranızda güven duygusu oluşmamış o zaman devam etmen seni yıpratır tabiki kuzum, yaşayan sensin, en iyisini sen bilirsin, riskli gebeliğin var madem sana daha iyi yardımcı olabilecek bi doktor bulursun inşallah en kısa zamanda
minikturtam1 Emossk zaten kendimi garantiye almadan doktorumu degistirmem. Su an bir arayis icindeyim zatn. Bi kac doktor var kafamda. Onlarada gidicem bakalim onlar ne dicekler.
minikturtam1 Nznuuz rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin ins. Benimde düsük riskim var. Aka doktorum hic aydinlatmiyor. Baska doktorlarida degerlendirmek istiyorum. Bebegimin altinda kanama alanlarim vardi. Sidmi orasi kocaman bir aciklik olmus. Ne yapmam lagzim hic bilmiyorum . İsin maddi boyutunuda gectim artik. Bi sekilde ustesinden geliriz ama ileriki haftalarda başka doktorlarida değerlendirmek istiyorum. Herkezin cok memnun kaldigi bir doktor var birde ona gitmeyi dusunuyorum..eger bende memnun kalirsam artik orada devam ederim.
minikturtam1 Berenibeklerken ayn öyle vallahi. Doktorumun numarasi bile yok acil bir durum oldugunda hemsire hattini ariyorum onlarda bir sey demiyorlar zatn. Normal degip gecistiriyorlar. En son oyle dediklerinde hastanede iki gece yattim. Simdide bir ilac verdi estrofm piyasada yok diye onun yerine. Kahverengi olani at beyazi kullan dedi ama guvanemiyorum.cunki internette adet sokturucu olarak yaziyor.
minikturtam1 AysunUgur ins. Canim şu an bir ilac daha verdi ama guvenip kullanamiyorum. İnternette adet sokturucu olarak geciyor.kahve rengi olani at beyazi kullan dedi. Ama ne kadar guvenmeliyim bilmiyorum. Daha önce kan sulandiricilardan cok yogun kanamam olmustu cunki
mirage333 minikturtam1 benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmiyordu. Keseyi görmek icin ve kalp atısı için cagirdi sadece, sonrasinda artik baska doktorla devam ediceksin dedi. Ilaclarını birlikte konusup ayarlariz yine dedi. Bende oyuzden aynı hastanede baska doktorla devam ettim. Yani 7.5 haftalikken son kez tüp bebek doktoruma gittim.