ArasAsya Kızlar iyi akşamlar iki gün önce gece bi anda midem bulandı kustum bugün akşam yine bulanmaya başladı sebebi ne olabilir ?
humaninannesi61 ArasAsya Ben de 32.yi bitirdm. Son zamanlara bulantılar gene başlıyor demişlerdi. Doğru sanırım iştahım azaldı bulantı az az başladı 😞🤦🏼♀️
Elfibrhm2609 ArasAsya Bende 31 haftalık hamileyim benim de bulantılarım tekrar başladı son zamanlara doğru tekrar başlayabiliyormuş😫
ArasAsya humaninannesi61 benim iştahımda da bi azalma olmadı araştırıyorum erken doğum belirtisi olabilir rahim ağzı genişliyo falan diyo endişelendim 😔
semabrcn benimde bulantım oldu ama hafif dr uma söylemedim bile bikaç kez oldu geçti şiddetliyse dr a git ihmal etme zehirlenme erken dogum vs biçok sebebi olabilir allah korusun
ArasAsya Elfibrhm2609 olabilir canım kızımın hareketleri çok iyi ama ben erken doğumdan korkuyorum açıkcası
Elfibrhm2609 ArasAsya benim de kız bebeğim olacak benim 26 haftadan beri erken doğum riskim var rahim ağzı kısa demişti doktorum o zamandan bug8ne kadar dinlene dinlene yata yata ilaçlarla felan geldik çok şükür biraz daha gideriz inşallah 38 haftaya kadar 🙇♂️🌸
ArasAsya Elfibrhm2609 ınsallah canım Rabbım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah