zedan1903 Tyh ben agizdan aldim ama asiri yan etki yapiyor canim korkma at fitil olarak. baska fitiller kullaniyorum korkulcak bi seyi yok basta yadirgadim ama alistim valla
mirage333 Tyh evet hep fitil olarak kullandim ve kullanmayada devam ediyorum. Agız yoluyla aldiginizda cok fazla yan etki yapiyor bas donmesi vb. Ayrica fitil olarak alininca sanırım daha iyi etki gosteriyormus.
Tyh zedan1903 Mervektk1126 Teşekkür ederim biraz rahatladım, banada doktor öyle dedi agızdan alırsan bas dönmesi yapıyor cok bayılırsın falan dedi calısıyorum bide o yüzden
Tyh mirage333 zedan1903 kusura bakmayın endişelendiğim için soruyorum; fitil olarak yaptıktan sonra gidiyormu yani dr. Geri akabilir falan dedi de eriyor mu noluyor acaba
Tyh mirage333 evet fitil olarak daha etkili dediler ama bana 2 tane kullan dedi bende korkarım yapamam diyince tamam sen 1 tane yap dedi
Usnac1995 Ben ağızdan aldım hafif baş dönmesi hariç bir etkisi olmadı 2 3 dakikalık bir dönme okadar.
Damlacaa Sabah akşam fitil olarak kullandım bende fazladan akıntı yaptı ama acı hissetmiyosun ya da bı his yok kayboluyo gidiyo, fitil yaptıktan sonra yarım saat yatıyodum zaten kayarsa akarsa falan diyr
Tyh Damlacaa Damlacaa teşekkür ederim valla sağol acıkladıgın için🙏 Banada önce sabah aksam dedi sonra sen 1 tane kullan neyse dedi
Seyma_slk Tyh bende sabah aksam kullandim yan etki yapti agir geldi aksam aşırı uyku yapti bana uyumadan önce ağızdan kullandim
Seyma_slk Tyh ben kullandim sabah aksam ilk 2 3gun kullandim aşırı rahatsizlandim komsum dedi sen bunu yanlis kullanmissin bu alttan kullanilir kaynanam görümcem eşim gile hep rezil etti herkes dedi yanlismi kullandin falan cok kötü oldum hemen doktora gittim doktor hap olarak kullan dedi sana öyle yazmışım dedi sonra eve gelince iyi bi kapak çaktım onlara dedim doktot kizdi bilip bilmeden yorum yapmasinlar herseyin bi usulü var ne verdigimi bilmiyorumnuyum ben gibisinden
Aylaaykhan Tyh Once ben de çekinmişdim, kullandıkdan sonra aman ne varmış bunda dedim. Yarım saat kadar haraket etme.