Askiletotomsu Decavit demir yönünden ooldukca zengin yaziyor da Öyleyse ayrica demir hapi da yazılmıştı onu kullansam mi kullanmasam mi Gerçi doktor gerekli görmese zaten yazmazdı Kan filan almadı tabi, detaylı ultrasona girdim çıktım o ara yazdı
Sinem-123 Askiletotomsu evet bende kullanmıştım sonra özele başka doktora gidince decaviti bırakmamı imom u kullanmamı söyledi
Ozgeozgul Askiletotomsu evet decavit ve ferrum kullanıyordum şimdi decavit bıraktırdı regenesis max a geçtik ferrumla devam
zeynonunannesiiii Askiletotomsu ben ikisinide kullanıyorum hem demir hapı hem vitamin aç karna atılması lazım ama ağır geliyor artik demir hapını aç karna diğerini tok karna atıyorum
Askiletotomsu Sinem-123 ben imom kullanırken yarım saat geçmeden kustugum için yarım pakette bıraktım .dokunuyor bana nedense. Doktorda bugün öyleyse decavit yazıyorum dedi
Usnac1995 Aynı şeyi bende düşünüyorum. Decavit kullanıyordum şimdi ayrıyeten demir ve d vitamini verdi. Decavite devam edeyyim mi dedim . Evet kullan 1 ay sonra balık yağı gibi birşey ile devam edicez dedi tam anlamadkm da. Yani içmeye devam :)
Askiletotomsu Usnac1995 aa bana da decavitin içinde d var yeterli . Deyip d yazmadı bliyomusun😂😂😂😂 Bunlar tek tip müfredat işlemiyor mu yaa okurken Hepsinin ayrı fikri var
Ozgeozgul Askiletotomsu çünkü artık balık tüketmediğimi söyledim oda omega 3 almam için regenesis max verdi . Zaten decavit ile aynı içerik ekstra omega 3 ü var
Usnac1995 Askiletotomsu ay ben zaten pimpirikliyim hiç anlamıyorum zararı olurmu olmaz mı. Allah emanet bebişler :)
Usnac1995 zeynonunannesiiii vitamin derken Decavit mi? Bende ikisini kullanıyorum da fazla mı acaba diye tereddüt ettim
zeynonunannesiiii Usnac1995 imomdu elenatala çevirdi en son decavite çevirdi demir hapını hepsiyle birlikte kullandım her gittiğimdede soruyor doktor düzenli kullanıyorsun dimi diye
zeynonunannesiiii Askiletotomsu doktorların bazısı hemen ultrasonda bakayımda gitsin kafasında ilgisiz doktorlara bende çok denk geldim gerçi altı buçuk ay oldu her doktorum ayrıydı😂bir randevu bulup ikinciyi bulmak imkansız gibi