ilaydastc_ Oğluma isim düşünüyoruz ve eşimle şimdilik ortak olarak bu ismi sevdik. Yiğit Alp isimli bebekler çocuklar nasıl olur mizacı nasıldır fikriniz var mı sevgili anneler 🙃
Nskyhn ilaydastc_ Yiğit diye öğrencim vardı Allahım çok çok severdim. Bir akıllı bir güzel tatlıydı. İlk okumayi o çözmüştü. Tam bir ismi gibi Yigit’ti. Her konuda harika bir çocuktu 💚
Gamze4381 ilaydastc_ benim abimin küçük oğlu Yiğit Alp😆😆 oldukça haylaz ve akıllı oluyorlar😄😄 zeka küpü maşallah benim bilmediğim herşeyi biliyor ve daha 3.5 yaşında
Deletedmom727271 Benim oğlumun adı Giray Alp. Alpler haylaz oluyor genelde. Giray larda sakin oluyor ortasını bulayım dedim bulamadım 😂😂😂 yiğitlerde hareketli oluyor genelde çevremde gördüğüm kadarıyla 😊 ama çok güzel isim 🌼
ilaydastc_ Deletedmom727271 evet söylenişi falan güzel erkek çocuklar genel olarak hareketli oluyorlar ama bakalım nasip kısmet 😍 teşekkür ederim 🌸
ilaydastc_ Nskyhn bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim insan güzel şeyler duymak istiyor beğendiği isimle ilgili inşallah bizim bıdıkta akıllı güzel bir çocuk olur 🥰 çok teşekkür ederim 💐
ilaydastc_ Gamze4381 maşallah Allah bağışlasın anne babasına sizlere 🤗 anladığım kadarıyla çoğu yiğit hem zeki hem haylaz 🤭
ilaydastc_ Gamze4381 maşallah Allah bağışlasın anne babasına sizlere 🤗 anladığım kadarıyla çoğu yiğit hem zeki hem haylaz 🤭