Deletedmon099282 Adetime üç gün kala beta değerim 184 çıktı, iki gün sonra tekrarladığımda 579 çıktı. Çok fazla artmamış mı? Cumartesi günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım iki ay önce kürtajla düşük yapmıştım:(
Nskyhn Deletedmon099282 hormonlarla alakalı biraz da. Bazılarında beta yüksek oluyor bazılarında yavaş artıyor. Benimde çok hızlı artmıştı dedik ikiz mi acaba diye. Ama değilmiş zaten betadan anlaşılmıyormuş. Sonra bu kadar hızlı gidiyor diye korktum ultrasonda kese çok sağlıklı çıktı 🙏 yani bir şey olduğundan değil merak etmeyin 💚
keleslerdenasli Deletedmon099282 benim adet günümde 600 çıkmıştı canım tek gebelik benim ki hcg çoğul gebelik belirlemede çok fazla etkili değil 5000 değerleri falan olması lazım ikiz için sağlıkla gelsin inşallah bebeğin ❤️
Damlacaa Deletedmon099282 gen 7 ila 9 kuşakta bile aktarır. Çok yakında aramayın o yüzden. İnşallah sağlıklıdır bebiş ben çok isterdim ikizlerim olsun, nasip olmadı. Sizin inşallah gönlünüzden geçen olur 🧡🥰
Deletedmon099282 Damlacaa Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏 benim de Allah biliyor ya içimi ikiz pek istemiyorum ama allahtan gelen her şey kabulüm yeter ki sağlıklı olsun inşallah😍
Deletedmon099282 keleslerdenasli çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım kımsenın kucağı boş kalmasın 🙏
Deletedmon099282 Nskyhn çok naziksiniz Allah razı olsun ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şuan çok korkuyorum ve sanırım her doktor kontrolüne kalbim çıkarak gideceğim :(
Nskyhn Deletedmon099282 bir kere yaşadın diye hep yaşayacaksın diye bir şey yok.. bebeğine ve kendine o enerjiyi verme 💚 hep en olumlusunu düşün. Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar vardır Allah’ın bir bildiği 💚 dua et ve içini ferah tut 🍀
Satiyeak Deletedmon099282 benimde 6650 den 14838 cikmisti. Hemsire kuzenime soyledim yoksa ikiz gebelik mi dedi😂 gittik normal gebelikti hersey normaldi:) ikiz olma olasiligi vardi gorumcemin ikizi varmis.:)
Deletedmon099282 Satiyeak sadece kan değeriyle ikiz gebelik saptanmazmış öğrendim :) hayırlısı olsun inşallah 🙏
Hulus Deletedmon099282 artışınız cok normal yani çok artmamış olmazi gerektiği gibi. İkiz gebelikteki artis cok cok fazla oluyor.
Deletedmon099282 Hulus tekrar hcg ye gerek duymadım artış iyi geldi bana ctesi doktora gidicem 5 haftalık olmuş oluyor sanırım keseyi görürüm