Doktor değil ama ben de devletteki hemşirelere kilitlendim.
Pazar günü şiddetli ağrıyla devlet acile gittim mat için doğumhaneye yönlendirildim bir tane hemşire yok ortada neyse doğumhane danışmayı buldum oradaki kadın odaya seslendi hasta geldi diye hanımefendiler yatıyorlardı, tamam onlar da insan hasta yokken yatsın dinlensin Ramazan ayındayız bi de zor olabilir başladılar bunlar beni terslemeye girişte niye beklemedin yürü oraya girişe yürü diye emir verdiler. Girişte hemşire vardı ya da soracağım biri vardı da ben mi sormadım ??? Ayrıca sen benimle Nasıl böyle konuşursun??? Tersledim ben de ne kadar kibarsınız diye neyse alttan muayene edicem dedi hemşire kabul etmedim imza attım nstde yanımda 37 haftalık bi hamile var kadının lekesi gelmiş sessiz sessiz ağlıyor doğumdan korkuyo belli ikimizinde sancısına bakıldı hemşire hanımlar hala yok. Bitti nst hala yok yoklar. Temizlikçiler geldi ben sordum neredeler diye temizlikçi bile hastanenin baş hekimi gibi siz daha yatacaksınız ne acelen var diye çekim bitti çağırır mısınız hemşireleri dedim o sırada hemşireler geldi sizi soruyolar neredeler diye dedi kadın hemşireye kayboldular diyeydin dedi hemşire 😒 bi bakış attım kadına o hemşire yanımdaki kadınla ilgileniyordu benim hemşire bana insan gibi davranmaya başlamıştı döndüm 37 haftalık hamileye burada doğuracaksan sakın bunlara ezdirme kendini terslerlerse ver ağızlarının payını şikayet et işlerinde mutlu değillerse yerine gelmeyi bekleyen binlerce insan var istifa edip gitsinler dedim duydular dediğimi
Ben de devlette çalışıyorum yeri geliyor yaşça küçücük çocukların laflarına maruz kalıyorum ama asla onlara kin tutmuyorum yüzümü asmıyorum o anda olayları çözüp ileriye bakıyorum. Yediğimiz para helal olsun diye canım çıkana kadar çalıştım nöbet yerimi asla terk etmedim derslerimde ayaktaydım yorula yorula anlattım bütün hemşirelere değil sözüm yanlış anlaşılmasın ama devlette olup da bu tarz davranan insanlara kulluk hakkımı helal etmiyorum.