Nurcannnnnn Bugun kontrolum vardı kanala gırmemıs nst de hiç ağrı yok dogumun ne olcak böyle sizde durum ne anneler
hafsam_omerim Nurcannnnnn kızım da kanala girmemişti 40+5 de doğdu ama kanala girmediği için sancıları çektim açılmam 10cmdi ama bebek gelmiyordu kalp atışı bozuldu mecbur sezeryana alındım
ayse-huseyin16 Nurcannnnnn 38+6 bizimde Doğum pozisyonu almış fakat kanalda değil çatı muayenemde rahim yumuşamış demişti(38. Haftada) 🙄 geçen bi akrabamız sen normal doğuramazsın dedi hepten moralim bozuldu 🥺 benim bebişte pek kilo almıyor ortalama 2 haftadır falan tam 38. Haftada 2900 gr dedi 🤷🏻♀️ Yarın kontrolümüz var bakalım
elifinilki27 Nurcannnnnn Pilates yapın gerçekten işe yarıyor 3 kere baktılar bana da açılma falan hiçbirşey yoktu düzenli sancım olmasına rağmendi yani sonda pilates topu önerdi doktorum 2 gün yaptım ve bir parmak kalınlığında açılmam olmuş şimdi açılmam ilerlesin diye devam ediyorum
Liyaannes-i Nurcannnnnn bende aynı durumdayım sancılarım vardı gittim hiçbir sancı çıkmadı açılma yok bebek kanalda değil yerleri güzel herhalde gelmeye niyetleri yok
Nurcannnnnn Liyaannes-i sonumuz sezeryan gıbı gorunuyor 😢 hep bormale alıstırmıstım kendımı 38 dogururum dıyordum kilo almasıda azalmıs 3300 olmus 😞
angelgirl321 Bende 39+1 kafası dönmüş ama başka hiç belirtim yok nst de sancım yok açılmaya baktı yumuşama var sadece dedi iştahım çok açıldı almadığım kiloları bu hafta aldım artık doğsun diye yapmadığım kalmadı 😭
Nurcannnnnn angelgirl321 benımde kafası asagıda ama akanala gırmemıs bebek cok az kılo almıs 3300 olmus sankı artık içerdede gelişmiyor gibi sonumuz sezeryan gıbı gelıyor sezeryandan korkuyorum 😭😭
Nurcannnnnn hafsam_omerim sizinki gıbı olmaktan cok korkuyorum psıkolojım pamuk ıplıgıne baglı 😭😭 o kadar agrıdan sonra sezeryan ve sezeryan sonrası agrılar 😢
Elanurgvn61 hafsam_omerim canım bir şey soracağım doktorum kanala girip girmediğini söylemedi ama alttan muayene etti başı çok basıyor eli kulağında gelir bu hafta dedi kanala inmiş oluyor mu acaba
hafsam_omerim Nurcannnnnn bebeğin eğer kanala inmezse normal diye diretmemeni tavsiye ederim. Plates topunda otur zıpla biraz belki girer kanala
hafsam_omerim Nurcannnnnn eğer evde küvet vs bişey varsa sıcağa yakın ılık su doldur 1saat 2saat otur içinde ara ara kalk skuat hareketi yap. İnşallah iner kanala
Nurcannnnnn ayse-huseyin16 Allahım birde boyle konusup moral bozuyorlar ya 😔 hakkımızda hayırlısı olsun canım gobegın ındımı benım hala yukarıda kanala gırmemıs gelısımı yavasladı resmen sonum sezeryan gıbı kendımı hep normale hazırlamıstım 😢
Nurcannnnnn hafsam_omerim yok asla normal dıye dıretmıyorum yarın sezeryan ol drse olurum cunku gelısımı de azaldı 1 haftada 100 gr almıs cok moralım bozuldu 😢
Nurcannnnnn hafsam_omerim InsAllah ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurler hakkımızda hayırlısı olsun sag salım gelır InsAllah 😢🤲🏻🤲🏻
ayse-huseyin16 Nurcannnnnn hayır benimde karnım inmedi 🙄 bende baya normale hazırladım yarın kontrolümüz var bakalım bazen görüntü olarak çok değişmese de kanala inebiliyormuş inşallah hayırlı haberler alırız 🤲
burcinvrl6006 Nurcannnnnn bende 38+2 haftalığım bebeğimin kilosu 2700 ne yapacağımı şaşırdım doktor normal diyor bu cumartesi çatı muayenesi var bakalım kaç ne kadar almış kanala girmiş mi yumuşama var mı çok merak ediyorum
Nurcannnnnn elifinilki27 İnsAllah işe yarar evde var ama hıc denemedım bugunnıyıbarıyle denıycem Allah hepımıze kolay dogum versın 🤲🏻 Sag salım alalım artık bebıslerı kucagımıza 🤲🏻🤲🏻
elifinilki27 Nurcannnnnn Amin inşallah artık çok uzadı bu iş gelsinler diye yapmadığımız şey kalmadı 😂 birde bi hanımefendi yazmıştı doğum zamanı gelmiş ama bebiş kanala girmemiş ördek yürüyüşü yapmış ve sonra bebek kanala girmiş bunu hastanede ve doğum zamanında yapmış bebek kanala girmediği için aklınızda bulunsun belki işe yarar 😁
Nurcannnnnn elifinilki27 oyle hareketler yapıp bebege zarar vermektwn korkuyorum ordek yuruyusunude ılk defa duydum 🤣🤣
hafsam_omerim burcinvrl6006 şunu da düşün her bebeğin gelişimi bir olmaz. Anne baba minyon yapılı olabilir. Doğduktan sonra güzel kilo alır. Muz ve ceviz yiyin iyi geliyor
Nurcannnnnn burcinvrl6006 InsAllah kılo almıstır kanala gırmıatır canım katnın ındı mı gozle gorulen fark var mı