karakiz1 Hanimlarm merhabal bugun detayli ultrason girdim falan bana hic gostermedi renkli olarak gormedim tabi sehir hastanesine gittim ama doktor cok bakti yarim saat surdu ben goremedim bir sorun olsa soylerdi deil mi hani elinu kolunu gormedim
ipeklendik karakiz1 öncelikle hayırlı olsun miniğiniz sapasağlam demekki annesi 😘 için rahat olsun gördükleri en ufak olumsuzluğu bile söylüyorlar doktor olarak risk altına girmemek adına da yapıyorlar bunu ☺️ Ufacık bile sorun olsa söylerdi sana ☺️
benimmdunyamm karakiz1 göstermiyor şehir hastanesi kendisi iyice bakıyor sekretere söylüyor pozitif falan fistan diye en son da sıkıntı yok diyor falan işte bende göremedim
karakiz1 ipeklendik Meleka1 benimmdunyamm öncelikle hepinize cok teselkur ederim 🤗🤗 gayet güzel ilgilendi doktor bayada inceledi yarim saat surdu hemen hemen hic bir sorun goremedim gayet güzel olmasi gerektigi gbi dedi aklina takilan bisey var mi senin sormak istedigin dedi bende hic bisey sormadim iyi deyince doktor ilk girdigimdede isim bitsin gostercem renkli dedi sonradanda gostermeyince aklima takildi bu sefer ellerini kolunu gormedim die 🤔
Meleka1 Tabiki söylerdi canımm sonuçta babamızın oğlu veya kızı değiller bizi incitmeden söylemeyi düşünmek pek onlara göre değil.. kanser olana bile pat diye kansersin sen diyorlar takılma böyle şeylere bebişin gayet iyidir 🥰