star3star tatlı telaşlardı acısı varmıydı ? Evet agladigimi asla unutamam o acıyan karnımda🥰Ama hep umudum vardi hadi melek dayan melek sen pes etmedin melek diye diye kendime hep destek oldum esiminde destegi cok oldu halada oluyo ALLAHım eksik etmesin hep var olsun🤲bende sansım olsun diye iki embriyo istedim taze emrbiriyo 5.gunu transferiydi yasimdan dolayi bir embriyoydu ama hocama yalvardim sansim olsun istiyorum cok yiprandim 11 senedir tedavilerle ugrasyrum bu ilk tup bebek tutmazsa ikinciye dusunmuyorum dedim ALLAH Binkere razi olsun tamam tamam hayr dersem aglicaga benziyosun hadi kirmayalim seni dedi 2 embiriyo koydu ikiside tuttu zaten ben hamile oldugumu hssediyodum ilk haftalarda istahim acildi goguslerimde hep igne batmalari oldu ve dayanamadm transferimin 8.gunu 3 tane test yaptım ikinci cizgi hep silik cikti hem agliyom hem guluyom sonra merkeze gittim tup bebek merkezine kan verdim sonucu aldgım gibi kútt bayilmisim😇kan degerim 667 cikmsti ikiz olablr cok yuksek ckms dedi o gun anlamisti.ben izmirliyim izmirdede yasiyorum doktorum turkiyede ilk tup bebegi gerceklistiren doktordur EROL TAVMERGEN Hep Var Olsun emekleri cok fazla 3 ay hep kontrollerime devam etti simdi kendi doktorumdayim progestan fitil ve kalca igneme devam suan kendi doktorumlada benim tedavimde ikisi iletisimde igneyle progestani erol hoca nezaman birak derse kendi doktorumda bana haber vericek