SaRaa 12 haftalıkken doktor Kıza benziyor dedi, sonra 14 de aynı şeyi başka doktor söyledi, şimdi 18 haftalık olduk ama doktor ufak bi çıkıntı var klitoris bence dedi ama bazen nadirde olsa ilerleyip erkek de olabilir dedi bu hafta da erkek olsa net belli olmaz mıydı ya? Kafam karman çorman oldu kızlar?
Nazyun SaRaa ben 18. Haftaya kadar erkek biliyordum detaylıda kız olduğu belli oldu 🤷🏻♀️ Anlayamıyorlar
Harunnisa SaRaa benim.oglum 12 de gisterdi kendini ama suan hamileyim ve 21 haftadayiz bugun detaylida anca gorebildik cinsiyetini kizim olacak ama dediginiz gibi erkek olsa simdiye gorulebilirdi 12 de belli olan bebege karsi nasil sonradan buyur anlamadim
Merve71 Aynı canım 2 farklı doktor kıza benziyor dedi bacağını açmadığı için bilmiyoruz bende 18 haftalık gebeyim 🤔 erkek olsa şimdiye kadar belli olurdu diyorum ama karisik isler
SaRaa Merve71 aynı durum bende de işte 18 haftalık biz gördük bacak arasını ama tam erkekte demedi hatta kıza benziyor dedi gene ama çıkıntıdan da bahsetti
SaRaa Melo11 18 de net miydi bizim çıkıntı kilotoris olabilir dedi erkek çıkıntısı olsa Bu hafta da net olmaz mıydı diye kafam karıştı?
Merve71 SaRaa bencede erkek olsa belli olurdu bu zamana kadar sonuçta onda fazlalik var 😂benim doktor kemik yapısı ve pozisyon a göre kiz dedi daha acamadik biz 🙈
SaRaa Alev3458 Ya çok enteresan geldi bana kızın ki mi büyük oğlanın ki mi küçük🤪🤪🤪 Böyle bişey de ilk duydum yani😂😂😂
SaRaa Nazyun Herkes 13 -14 haftalıkken öğreniyor nasıl ayırt edemiyorlar bize gelince gittiğimiz hastane deki ultrason cihazıyla alakalı olabilir mi ya?
SimaTuranAslankaya Nazyun bana da 16da yüzde soksan erkek dendi bulunduğum şehirde pek gelişmediği için acaba yanılma olur mu diye düşünüyorum size başlarda net olarak erkek mi dediler
SaRaa Merve71 Aynen bende ondan diyorum erkek olsa 18 haftalıkta net olması gerekmez miydi diye, çünkü erkek olunca çok daha erken kesin belli oluyor.
Miss Harunnisa benim 12.haftada erkek dediler hala erkek 17+4 um kızlarda çok yanılıyorlar galiba kordon da var ya onla alakalı karışıyormuş
SaRaa Harunnisa Sadece kafamı karıştırdı işte büyük ihtimalle kız dedi ama erkek çıkarsa da doktor hanım siz kız demiştiniz diye gelmemen için çıkıntıdan bahsetmek zorundayım dedi erkekte olabilire bağladı sonunu bende öylece kaldım
Nilay_09 Miss hemde ne heyecan 🤦♀️ millete laf anlatmaktan yoruldum artık doğumda çıkacak meydana bizimki diyorum sürpriz bebek 😂
Nilay_09 SerpilG hemde nasıl 🤦♀️ bi kız bi erkek sonra yine kız artık doğumda belli olacak bizimki diyorum bıktım ya laf anlatmaktan 😂🤷♀️
Harunnisa Miss hayir erkekte yanilma payi cok cunku bebegin parmagini organ olarak gorebilirler veya kordonu erkek organi olarak algilayabilirler dr bana 15 haftada erkege benziyor dedi ama kordonda olabilir dedi ama 21 haftada bugun kiz oldugu belli oldu
SaRaa Miss özellikle sordum kordon olmasın diye hayır dedi değil kilitorisi bence dedi gelişip daha büyüyedebilir o zaman erkektir deri ama şimdiye kadar net büyümesi gerekmez miydi?