Senary Kizlar merhabalar doktorum ikili test arastirmasi yapin dedi istanbulda avicenna hastanesinde hic ikili test yaptiran varmi veya ikili test yaptiran varmi arastirdigim kadariyla %70 oraninda dogru sonuc veriyormus siz ne dusunuyosunuz yaptirilmali mi yaptirilmamali mi 🤷🏻♀️ Karar veremiyoruz esimle bide fiyatlar asagi yukari ne kadar acaba malum hersey pahalandi
findiklibadem Senary kartal umut hastanesinde fiyat 703tl ikili test , ama yaptırmadım o yüzden bir bilgim yok 😊 yaptırmalı mıyım diye soruyorsan bence doktorun yaptır diyorsa yaptırmalısın . Bende 12+3deyim ve yaptırmaya karar verdim
Whitewomen Senary Ilk bebeğimde yaptırmadım çünkü bir sorun varsa tedavi süreci yok ya o şekilde kabul ediyorsunuz ya da aldırmak. Ikıncı bebeğim de de yaptirmicam sadece detaylı ultrason ve afp testi
Yagmur2210 Senary avisenna hangi şube canim bn Gültepe avisenna ya gidiyorum tüm testlerim ve kontrollerim orada yapıldı doğumumda orada olacak ins Allah 23 Nisan da memnunum bn hastaneden ama o testler sadece bir olasilik kesin bilgi vermez
Senary Whitewomen anladim canim yani bi odev veriyorum arastirin tarastirin dedi size nasil uyarsa ona gore yoneliriz dedi bence yurtdisina giden testi yaptirmaya cok gerekli olursa yaptiririm diyorum en caresi oyle hersey ates pahaasi olmus
Senary Yagmur2210 canim benim atasehir avicenna nasil oluyor acaba dogum ucreti sabitlenmesi falan oluyormu acaba bide ikili test falan ne kdr oluyor bilgin varm canim kesin bilgi vermkyor ama uyinede en uygunu bu geldi banada senin nasil oldu canim doktorun ikili test yaptirdi mi ?
Yagmur2210 Senary yaptık canım evet yanılmıyorsam 400 TL ye yakın bir ücret ödedik doğum ücreti de bu seneki fiyatlar geçerli olacak dediler ama tam fiyat sormadım artık doğumda öğrencez ikili test şöyle eğer ne olursa olsun bn bebegimi doğurmak istyrm dersen bence ikili testi hiç yaptirma çünkü ddigim gibi olasılık hesaplıyor sadece ama ayrıntılı ultrason çok çok önemli orda tüm organlarına damarlarına kadar bakılıyor perinatoloii tarafından ona gerçeğin parayi ona veririrsin ayrıntılı ultrason da ya sanırım 650 TL falandı zaten 19 23 haftalıkken yapılıyor bn ikisini de yaptırdım ama ikili testi böyle ayrıntılı anlatmadilar bana anlatsalar yaptirmazdim
Senary Yagmur2210 aldirma taraftari degilim xaten ama iste onceden bilmek icin yapiliyormus genellikle tabiki tm sonuc vermiyor ama insan bi sorgulamiyorda degil insallah hic bisey cokmaz da saglikli sihahtli dogar cocuklarimiz☺️
Ebrunur1234 Ben yaptırdım geçen hafta cumartesi günü Kartal Avicenna da yaptırdım. Ultrason da ense kalınlığı ölçümü yaptı, sonra burun kemiğini kontrol etti ardından da kan aldırdı sonuçlar bir haftada çıkıyormuş :)
Ebrunur1234 Senary ben önce sorduğumda 700 civarı bir miktar demişlerdi ama iki kan aldılar bakmak için 380 tl verdim tahlile.