Tgcperi Kızlar 34+ 1 deyim bu gün kontrole gittim 2.715 gramdı bebiş sezaryen doğum tarihini 19 mayıs diyerek almıştık normal doğum tarihim ise 30 u 19 mayısta doktor olmıcanı 16 mayısta alalım dedi çok erken mi sizce 38 de tam alınmış oluyor
linamom Tgcperi ilk doğum mu ilk doğumda genelde 39 da alıyorlar dye biliyorum doktoruma sordum ben sezaryen olursan 39 da a alırız dedi
linamom Tgcperi gelişimini tamamladıysa sıkıntı olmaz ozaman canım doktor daha iyi bilir sıkıntı olsa söylerdi sanırım
Deletedmom727271 Erken değil sezaryen haftası o zamandır zaten. İlk doğumum benimde 38de oldu bu da öyle olacak 😊
Tgcperi Deletedmom727271 kaç kilo doğmuştu peki ? Son günlerde bebiş daha iyi kilo alıyprlar diyorlar kararsız kalıyorum o yüzden
Kumsallina95 Tgcperi yok canım benim ikinci hamileliğim ilki sezeryandi buda öyle oldu 3 kilo doğdu yok çok şükür sıkıntı olmadı mecbur beni bekletemezdi sancım olabilir diye
Tgcperi Deletedmom727271 maşallah çok iyi doğmuş gerçekten 38. Haftada benim o kadar olur mu bilemiyorum
Deletedmom727271 Tgcperi sağlıklı olması önemli olan kiloya çok takılma canım 😊 doğduktan sonra çok güzel kilo alıyorlar zaten 🌼
Deletedmom727271 Tgcperi Şimdi benim sütüm hiç olmadı ama ikinci gün geldi bu herkese göre değişir. benim sütüm yoktu o yüzden bunu hiç kafaya takma 😊 geliyor süt 🌼