Leman- 34+2 yim bir kaç gündür bebeğin hareketleri hem azaldı hem de kendini cok kasmaya başladı bazen karnım taş gibi sertleşiyor neden olur bu bu haftalarda olanlar hareketlerini nasıl hissediyorsunuz
daphnesmomm Leman- ben de 35+0 dayım,benim de bir gün hareketliyse ertesi gün ben dokununca filan tepki veriyor,ya da hıçkırıyor,ancak o zaman hareketini anlıyorum😅 yerleri daraldığı için sanırım hareketlerinde azalma oluyor.
Ebruuuusalman Leman- 34+0 olduk ayni durundayim 2 gundur cogu kisiler duzelir sonradan diyorlar ama bakalm doktorumada sorcam ama bence yeri daraldiğı icindir
Leman- daphnesmomm bende de tam tersi hareket ettiği zaman elimi Bile koysam hissediyor duruyordu insan korkuyor böyle hareketsiz kalınca bir sorun mu var diye
Ebruuuusalman Leman- insallah yoktur kontrollere doktorunuz ne sıklıkla cagiriyor acaba beni haftada bir cagrmaya basladi da acaba normalmi merak ettim
Leman- Ebruuuusalman en son 32 de gittim 2-3 hafta sonra gel dedi bana 35 ten sonra ne sıklıkla çağırır bilmiyorum ama