Ysmn5836 Kizlar doktor tek yumurta çift yumurta mı kararsız tek diyor fakat renklide daha net belli olur diyor anlayan varmı resim paylaşmayı nasıl yapıyorsunuz atsam baksaniz
bayangulucuk35 Ysmn5836 tek mi çift mi olduğu plasenta da belli olur banada doktor cift yumurta demişti ayrı keseler olduğu için ama 2li taramada tek yumurta olduğu soylendı tek plasenta vardı canım
Gny18 Ysmn5836 aynı kesenin içindelerse tek yumurta oluyor keseleri farkliysa çift yumurta ikizi oluyor doktor bunu nasil ayirt edemez. Google mutlu resim yazin fotoyu yukleyin altta koplaya var ordan kopyalayip buraya yapistirin. Bende bakayim tek yumurta ikizlerine hamileyim buda 10+3 ultrason fotosu.
babyavocados Ysmn5836 kaçıncı haftadasınız? Genelde ilk haftalarda daha sağlıklı oluyor tek mi çift mi olduğu bilgisi? Benim ilk doktorum çift, ikinci doktorum tek olabilir emin değilim ama ilk haftalarda daha doğru bilinir demişti. Detaylıda netleşti. Çiftmiş.
bayangulucuk35 Ysmn5836 benımde bebeklerim tek yumurta ayrı keseydi otrasyon da aynı bu şekilde arada zar var canım
Ysmn5836 babyavocados ben 11+5 ilk onceki doktorum cif dedi bu doktorum tek diyor şaşırdım tekmi cifmi
S1b2 Ysmn5836 tek yumurta olduğu çok belli benimde tek yumurta bu resmin aynısı bende de var diyebilirim ☺️
bayangulucuk35 Gny18 benım tel yumurta ve çift keseydi alakası yok tek yumurta olup aynı kesede olanda var ve tek kese tek yumurta ıkızlerının en rısklı olan gebelıgı
Ysmn5836 bayangulucuk35 şu resimde tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi anlaya biliyormusinuz doktorum sadece arada bir zar var diyo
Gny18 bayangulucuk35 biliyorum canim riskli oldugunu cogul gebelikler riskli oluyor zaten. Zar olmasi iyi bisey biri digerinden çalmiyor ikisi de normal besleniyor 🤗
bayangulucuk35 Ysmn5836 Hayr cınsıyet aynı olur ama tek keseye gore daha az rısklı tek kesede yapısık olma ihtimali var canım
Ysmn5836 bayangulucuk35 tek yumurtada cinsiyet farklı olamaz demişlerdi çocuklar birbirine benzer hani boylemi demek istedim sizinkiler Allah bağışlasın masaalh sizin minikler benziyormu birbirine
Ysmn5836 bayangulucuk35 Allah senden binkere razı olsun içimi rahatlattın hakkını helal et valla kaç gündür kafam karışık rüyalarım karisdi valla
bayangulucuk35 Ysmn5836 aynn farklı olmuyor benımkıler benziyor ama çok aşırı degıl İnsan ayırt edebılıyor
bayangulucuk35 Ysmn5836 sendede razı olsun canım benim hamılelıgım çok güzel gecti ilk zamanlar cok kustum hıcbısey yemedim ama kanama düşük rıskım falan olmadı 36ncı haftada dogurdum inşalah senınde oyle olur