Cumartesi akşamdan beri sol kasığımda ağrı var ama öyle böyle değil pazar günü iki kere acile gittim ilki devletti nstye bağladılar sancı yok idrar yolu enfeksiyonu deyip gönderdiler gecesine daha da şiddetlendi özel acile gittim parol ve lavman verdiler gaz sıkışması olabilir diye 1 saat rahatlattı sonra yine aynı oldu dün kendi doktoruma gittim bebekle ilgili sorun yok dedi böbreğe baktırdı sorun yok fizik tedaviye gittim kas ağrısı mı diye hamile olduğum için röntgen vs bakamadı sporcu bantları varmış kas rahatsızlığında üstüne yapıştırıyolarmış neyse çok hafif rahatlattı ama geçmedi sabah uyandım yine aynı ağrı kafayı yiyeceğim neden geçmiyor? Mantıklı bir açıklama yapan doktor da yok bebek için endişeleniyorum 😞 idrar yolu enfeksiyonu için acildeki doktor azosilin vermişti içime sinmedi kendi doktorum enfexia verdi onu kullanıyorum magnezyum içiyorum parol içiyorum bana mısın demiyor geçmiyor kasığımdaki ağrı yaşayan var mı? GEÇMEYEN KAŞIK AĞRISI neden olur? Nasıl geçer tecrübe eden var mı?