Ahan12 Kese etrafi kanama alani olan var mi hangi ilac igne kullandınız kanama olup doğum yapan var mi kızlar
Denizyildizii Ahan12 kanama olup doğum yapan var cnm merak etme. Doktorun tavsiye ettiği ilaçları kullan. Sağlıkla alırsın inşallah
Cansuadaa Ahan12 benim ilk hamileligimde vardi progestan hem hap hem igne kullanmistim 5 ay bide hep dinlenmistim yorucu hicbisey yapmamistim sonra duzeldi zaten cok sukur. İkincide de ilk zaman kese etrafinda kanama var dedindi 2 hafta progestan hap kullandim. 2 hafta sonra hicbisey yoktu biraktim hapi.
tazebiranne_hg04 Ahan12 benimde vardı 16. Haftada hemde proluton be progestan kullandım hiç ayağa kalkmadım öyle öyle geçti çok şükür
Dilarakr Ahan12 bende de suan kanama alanı var günde 2 progestan fitil kullanıyorum haftada 1 de proluton iğne çok şükür suanlık Bi sıkıntı yok kontrole gideceğim perşembe günü bakalım gitmişmi
Ahan12 Denizyildizii surekli yatip dinleniyorum böyle dogum yapanlari felan duyunca bi umut oluyor insana umarim Hayirlisiyla herkes evladina kavuşur
Ahan12 Cansuadaa ilac daha once vermislerdi de igne kullanmiyorum insAllah saglicakla kucagimiza aliriz
Ahan12 tazebiranne_hg04 insAllah benim kide gecer bende surekli yatiyorum hic kalkmıyorim ama bana igne vermediler
Damlacaa 6-7 haftalarımda kese etrafında kanamam var , proluton iğne vuruldu bı tane hastanede yatarken daha sonra sabah akşam vajinal fitil olarak progestan kullandım bı kac günde durdu. Lekelenmem dahi olmadı